Dag 2 van de KreaDoe - boordevol inspiratie - Breiclub.nl
KreaDoe deel 2

Op 3 november stapte ik weer met volle moed en veel plezier in de auto richting de KreaDoe, dag 2 . We parkeerden weer op P1, maar stonden dit keer lekker dichtbij. Altijd fijn als je een lange dag hebt gesjokt door de jaarbeurs.

Vandaag heb ik wel een foto gemaakt van de geweldig mooie gehandletterde ingang.

Mijn moeder en ik stormen eerst naar hal 8 Hobbyfun, waar we een workshop 3D paint gepland hebben. Zo ’s ochtends vroeg is er nog lekker veel plek en staat er niemand in je nek te hijgen om jouw plekje te bemachtigen.

dag 2

Wij kozen voor een plastic hart te beschilderen met deze fantastische verf en na 1 uur en 3 kwartier was het af. De sfeer bij de kraam was fantastisch en we zijn inmiddels verslaafd geraakt aan het werken met deze verf. Ik heb 4 flesjes meegenomen en een setje raamhangers, fantastisch!

Hierbij de resultaten van mij en mijn moeder:

dag 2

Na de workshop zijn we naar de 1e hal (hal 7) gegaan en hebben we deze helemaal gelust. Gisteren waren we hier namelijk niet aan toe gekomen, dus dat stond vandaag als 2e op onze to-do list. Er was van alles te zien, maar vooral veel kaarten maken.

Wel stuitten wij op de kraam van Faber-Castell. Zij verkopen prachtige spullen om mijn gisteren gekochte Bullet-Journal zo mooi mogelijk te maken. Bij de workshop-stand kregen wij nog een uitgebreide demonstratie, zo kan ik gelijk thuis aan de slag!

Op het gebied van Diamond painting was ook weer veel te ontdekken. Ik heb voor mezelf nog een grote paint aangeschaft met een kat en een elfje, maar eerst even afmaken waar ik nu mee bezig ben natuurlijk.

Ook waren er kaarten met pixels te koop waar je mooi je overgebleven steentjes op kunt plakken. Super leuk om met mijn oppaskinderen te gaan doen. Of natuurlijk zelf om wat originele kerstkaarten te maken.

Op haak/brei gebied was er ook weer veel te doen. Bij de gigantisch grote stand van wolplein heb ik ook flink gescoord. Ik heb een prachtig haaketui gekocht waarbij je bolletjes nooit in de klit gaan. Die MOEST ik natuurlijk hebben, dat snap je vast.

Ook heb ik wat bolletjes van Yarn&Colours gekocht om te combineren met mijn pluisgaren. Die kleuren matchen namelijk fantastisch.

dag 2

Bij de stand van CuteDutch heb ik het nieuwe boek “Babysets haken deel 2” bemachtigd. Het is een heel mooi boek met 5 nieuwe stralende ontwerpen. Mijn handen jeuken om eraan te beginnen. Binnenkort zal ik ook een boekenreview schrijven over dit boek, dus houdt mijn blog in de gaten!

dag 2

Ook Stip&Haak was van de partij. Met haar super leuk ingerichte kraam kon je haar gewoon niet zomaar voorbijlopen. Haar haakstijl spreekt me altijd heel erg aan. Als ik haar ontwerpen zie, herken ik ook altijd Stip&Haak erin. Mijn favoriete patroon is “Mini beer bram”. Hierover heb ik ook al eens een blog geschreven. Maar ik heb nu “Mini uil floortje” bemachtigd, dus daar ga ik ook snel mee aan de slag.

dag 2

Tot slot heb ik nog wat aandacht besteed aan het stempelen en de technieken daar omheen. Ik heb een prachtige stempelhulp gekocht zodat ik ook in mijn bullet journal mooie egale stempels kan zetten.

dag 2

Al met al, het was fantastisch.

Voor degenen die niet zijn geweest, ga volgend jaar! Bereid je wel voor op een BOM vol met inspiratie. Ikzelf vind heel veel leuk en kan het dan ook allemaal niet zo goed weerstaan, maarja.. Ik spaar er dan ook altijd van te voren voor zodat ik het ook KAN.

 

Ik hoop dat jullie een goede indruk hebben gekregen van de KreaDoe. Ik kan niet wachten tot volgend jaar!

 

Liefs,

Minke

dag 2

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 13 Nov 2017

Super enthousiaste blog :-) Leuk om te lezen! Groetjes, Akkelien

Reactie plaatsen