Page content

Boeklancering: Babysets haken

article content

Boeklancering: Babysets haken

Op 1 juli 2017 in Echtstudio Alphen a/d Rijn is het boek Babysets haken gelanceerd. Dit boek is geschreven door Stefanie Trouwborst en is naar aanleiding van haar eerdere grote succes “mini set koe Zoë”.

Het is 1 juli, zo om en nabij 12.00 en ik loop Echtstudio binnen. Ik zal je zeggen, ik heb het nog nooit zo druk gezien! De rij aan de kassa is tot ver achter in de winkel en bij binnenkomst is het dringen geblazen.

Als je binnenkomt staat er rechts een tafel waar een workshop aan gegeven wordt. Links staan stellingen met de prachtige bollen van onder andere Yarn and Colors. Op het tafeltje aan de zijkant van de schappen ligt het prachtige boek van Stefanie. Het valt gelijk op door de prachtige cover.

babysets

Als je het boek vastpakt is het een mooi stevig boek. Het is van mooie kwaliteit papier dus ik pak het en geef het gelijk niet meer af.

Als je verder loopt kom je weer bij een tafel waar een workshop gegeven wordt, wat leuk! Echtstudio geeft erg veel workshops en iedereen kan daar iets leren. Gevorderde of beginner, dat maakt daar niets uit.

Weer verderop ga je een trap af en kom je bij nog meer garen. Er is een tafel vol gelegd met alle garens die je nodig hebt om de beestjes uit het boek te maken. Super handig en heel goed over na gedacht dus!

En daar staat Stefanie, met al haar knuffels mooi uitgestald in de kast naast haar. Ook hangen er prachtige canvas schilderijen met de sets erop gefotografeerd. Absoluut wauw!

Het extraatje op deze dag is dat je een mooie goodiebag kan scoren. Omdat het boek gelanceerd wordt vandaag krijgen de 1e 100 mensen die het boek kopen een goodiebag. Ik hoor daar ook bij dus ik laat jullie even uitgebreid zien wat ik voor leuks heb gekregen:

Babysets

 

Een super goed gevulde goodiebag dus! Het is ook leuk dat iedereen een net andere versie heeft. Ik heb bijvoorbeeld aan de haak nummer 6 gekregen, terwijl een haakvriendinnetje van mij nummer 7 kreeg.

Tijdens de boeklancering was het zo druk rondom Stefanie dat ik eerst de tijd heb genomen om even wat foto’s te maken. Hieronder een kleine impressie:

 

 

Ook de rij heb ik gefotografeerd, hij was namelijk echt bizar lang!! Sommige mensen hebben ruim een uur in de rij gestaan om af te rekenen. Het leek bijna wel de rij in de Efteling.

Babysets

 

Na een uurtje of half 2 begon het iets rustiger te worden in de winkel. Omdat Stefanie ruim de tijd voor iedereen nam die speciaal voor haar gekomen is ,bleef het bij haar vrij druk. Omdat ze zo de tijd neemt wil je als haakfan ook graag komen en maakt het niet uit om in de rij te staan. De sfeer op deze dag was dan ook echt fantastisch te noemen!

Ook mijn boek is natuurlijk gesigneerd!

Babysets

 

 Al met al, een hele geslaagde en drukke dag. Ik had het feestje niet willen missen.

 Zaterdag 8 juli signeert Stefanie ook haar boek, maar dan bij Tassies Haakwinkel. Ik zou zeggen, ga erheen! Het is het dubbel en dwars waard.

Wellicht vraag je je af, wat vindt Minke nou van het boek?

Ik heb er zoveel over te vertellen dat ik mijn boekenreview voor mijn volgende blog bewaar.

Tevens mag ik namens Stefanie ook een exemplaar van “Babysets haken” weggeven, gesigneerd en wel! Maar daar meer over in mijn volgende blog!

 

 

Ben je ook nieuwsgierig naar het boek geworden? Je kan het hier bestellen.

 

Tot snel,

Liefs,

Minke

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Minke
Mijn naam is Minke, 27 jaar oud en ben een fanatiek amigurumi-haakster. In mijn blogs wil ik jullie meenemen in de trends, events en alles wat er hip is omtrent het amigurumi-haken.Mijn haakervaring is nu ruim 2 jaar, eigenlijk nog heel kort. Maar doordat het haken me zo “gegrepen” heeft is het niet meer uit mijn leven te denken. Kasten vol met garen liggen te wachten tot mijn haaknaald er iets moois van gaat maken.Momenteel ben ik vooral bezig met het uitdagen van mezelf. Dit doe ik door moeilijke projecten of moeilijkere garen te gebruiken en hier zal ik jullie de komende tijd alles over vertellen!Om te kijken wat ik zoal heb gehaakt in de afgelopen jaren kan je mijn facebookpagina bezoeken onder: http://www.facebook.com/minkjes. Alles wat er nog gaat komen ga ik zoveel mogelijk met jullie delen!

Comment Section

0 reacties op “Boeklancering: Babysets haken

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.