arrow_drop_up arrow_drop_down
27 november 2017 

Creaweekend - de kersteditie

Op zaterdag 18 November was het voor mij weer zo ver, ik kon weer lekker gaan snuffelen in alle kraampjes van het Creaweekend- de kersteditie. Het was bij binnenkomst rondom 10.00 echt een gekkenhuis. Er waren heel veel mensen, maar de sfeer was zoals altijd weer gezellig en gemoedelijk.

Bij het oplopen van de beurs stonden 4 vrouwen prachtige kerstliederen te zingen, zo kwamen we gelijk goed in de kerststemming.

Zoals gewoonlijk begonnen we links achter met het bekijken van alle prachtig ingerichte kramen. Ditmaal waren er flink wat haak-gerelateerde kramen te vinden, dit was vorige keer een stuk minder.

Er waren veel haakpakketten te koop van de “Funny’s”. Er waren net een paar leuke nieuwe patronen op de markt waardoor ik deze gelijk kon bewonderen.

Ook was er een grote diversiteit in garen. Meteen heb ik 2 bolletjes zilveren Rico Creative Bubble gescoord. Hiermee wil ik nog iets kerstigs gaan haken, maar wat dat wordt weet ik nog niet precies.

Ik stuitte ook al snel op een kraam met allemaal prachtige Bullet Journals, 1 van mijn nieuwe hobby’s. Hiervoor waren hele leuke dingetjes te koop die ik zeker wil gaan gebruiken in mijn journal. Als eerste de strikjes-paperclips gekocht.

Ook is er heel veel aanbod voor stempelen. Na veel zoeken en speuren heb ik besloten ook wat leuke spulletjes aan te schaffen om te gebruiken in mijn Bullet Journal.

Op een gegeven moment werd er “HO HO HO” geroepen. En ja je raadt het al, daar was de kerstman op zijn rendier! Wij konatuurlijk niet laten om even een plaatje met hem te schieten.

Creaweekend

Ik heb ook prachtige materialen gekocht om een paar mooie kerstkaarten te gaan maken, speciaal voor de bijzondere mensen in mijn leven. Er was zoveel inspiratie op kaarten-gebied dat, ondanks dat ik dit niet zie als mijn “Hobby”, ik het tocden het nh niet kan laten om een paar bijzondere kaarten te gaan freubelen.

Ook stuitte ik nog op een paar mooie kramen waar flink wat haakboeken te koop waren, dus ik heb lekker zitten bladeren en snuffelen. Er zijn er ook nog een aantal op mijn verlanglijstje gezet, want tja naast de binnenkort komende Kerstman is ook Sinterklaas in het land.

Door deze beurs is mijn verlanglijstje weer lekker aangevuld. Dat vind ik altijd het fijne aan beurzen. Als je iets in je handen hebt kan je pas echt beoordelen of je het leuk vindt.

Tot slot heb ik nog een mooie mandala-diamond painting gekocht voor mijn lieve jarige vriendinnetje. Lekker gedachteloos painten is goed voor ieders ontspanning!

Zijn jullie nog naar beurzen geweest dit jaar? Welke wil je volgend jaar gaan bezoeken?

Het creaweekend blijft in ieder geval hoog bovenaan mijn lijstje!

 

Liefs,

Minke

Over de schrijver
Mijn naam is Minke, 27 jaar oud en ben een fanatiek amigurumi-haakster. In mijn blogs wil ik jullie meenemen in de trends, events en alles wat er hip is omtrent het amigurumi-haken. Mijn haakervaring is nu ruim 2 jaar, eigenlijk nog heel kort. Maar doordat het haken me zo “gegrepen” heeft is het niet meer uit mijn leven te denken. Kasten vol met garen liggen te wachten tot mijn haaknaald er iets moois van gaat maken. Momenteel ben ik vooral bezig met het uitdagen van mezelf. Dit doe ik door moeilijke projecten of moeilijkere garen te gebruiken en hier zal ik jullie de komende tijd alles over vertellen! Om te kijken wat ik zoal heb gehaakt in de afgelopen jaren kan je mijn facebookpagina bezoeken onder: http://www.facebook.com/minkjes. Alles wat er nog gaat komen ga ik zoveel mogelijk met jullie delen!
Reactie plaatsen

Meedoen met de Mystery Blanket '19? Start: 1 december 2019

Maak een breideken of een haakdeken in het thema Butterflies. Kies nu jouw kleurenpakket!