Work in Progress in je brei- en haakprojecten
Work in Progress in je brei- en haakprojecten

Work in Progress in je brei- en haakprojecten. Toen ik deze week mijn gehaakte deken oftewel mijn CAL 2014 aan het afwerken ging, was ik in gedachten al bezig met wat mijn volgende project zou zijn. Het kriebelt om weer aan iets nieuws te beginnen, maar tegelijkertijd heb ik nog zoveel andere brei- en haakwerken die nog niet af zijn oftewel mijn Work in progress.

Ik ben met verschillende brei- en haakprojecten bezig die nog liggen te wachten totdat ik ze weer oppak. En dat worden er stiekem steeds meer. Oeps.

Foto 2 Work in progress

Breiclub Mystery Blanket

Zo ben ik bezig een stola te breien in winterkleuren, een lichtgrijs plaid met kabel, een kleed in ribbelsteek van restjes wol, een babytrappelzak in de kleur aqua en natuurlijk mag ik de Mystery Blanket van onze eigen breiclub niet vergeten. En ik ben vorig jaar enthousiast begonnen om een plaid van granny squares te haken, maar die ligt ook nog te wachten op vervolg…….

Verder ben ik naast deze week begonnen aan een nieuw ontwerp voor de Mini Mystery van juni. Zo leuk om te doen en mijn handen jeuken om te beginnen.

Het is niet zo dat ik de stola, de plaids, de trappelzak, etc. niet wil afmaken, juist graag, maar ik kom steeds weer nieuwe mooie ideeën tegen. In de winkels of op onze website, maar ook de sites van Ravelry en Pinterest zijn goede inspiratiebronnen.

Wolvoorraad

Inmiddels heb ik in mijn hobbyhoek een mooie kast staan met al mijn wolvoorraad erin.

foto 3 work in progress

Eerst zat deze voorraad in verschillende dozen en had ik niet zo’n goed overzicht van wat ik in huis had. Nu heb ik dat wel en voel ik me ‘verplicht” om vooral ook mijn voorraad op te gaan maken. Maar als ik dan in een wolwinkel kom, dan…………..

Kortom: ik kom tijd te kort voor alle leuke dingen die ik wil breien en haken.

Hebben jullie ook zo veel Work in Progress? En herken je mijn dilemma om telkens weer aan iets nieuws te willen beginnen?

Reactie plaatsen