Twee mooie technieken: Noppen & Fladderende Vingers
Twee mooie technieken: Noppen & Fladderende Vingers

Twee mooie technieken: Noppen & Fladderende Vingers

Ha, wat een lekker herfstweer! De beste tijd om lekker te gaan breien en haken. En waarschijnlijk geldt dat ook voor jou. Dan zit je deze week goed, want vandaag begint de “Breiclub  Butterfly Week”!

Wat is de “Breiclub Butterfly Week“? Ik geef je deze week een kijkje achter de schermen van de Mystery Blanket. Omdat je vlinders in je buik kunt krijgen van een leuk nieuw brei- of haakproject. Daarom staat de Mystery Blanket dit jaar ook in het teken vlinders… zoals Landkaartje, Muntvlinder en Bleekblauwtje.

Vandaag heb ik meteen al iets leuks voor je. Je krijgt twee uitlegvideo’s van de nieuwste Mystery Blanket. Mirjam laat zien hoe je een ribbelrandje en noppen maakt. En Saskia laat zien hoe je “Fladderende vingers” haakt. Bekijk hieronder de video’s en  doe meteen even mee…

VIDEO: Breitechniek – Ribbelrandje & Noppen

Video: Mirjam laat zien hoe je een noppenpatroon maakt… 

VIDEO: Haaktechniek – Fladderende vingers

Video: Saskia laat zien hoe je “fladderende vingers” haakt… 

 

De uitlegvideo’s zijn onderdeel van het Mystery Blanket pakket. Daarmee ga je in 6 maanden een geweldige brei- of haakdeken maken, op basis van het thema VLINDER.

Maandelijks krijg je nieuwe patronen en bijbehorende uitlegvideo’s voor de volgende baan. Het is echt elke maand spannend, en je krijgt er vlinders van in je buik 🦋🦋🦋.

Probeer het zelf!

Haken en breien kunnen enorm ontspannend zijn. En ook avontuurlijk, zoals je in deze video’s van de Mystery Blanket ziet 😍. Want de verschillende technieken vragen je volle aandacht 🤓. Daardoor vergeet je even alles om je heen en kun je totaal ontspannen…

Of je nu wel of niet meedoet met de Mystery Blanket, ik hoop dat we je hebben geïnspireerd met de bovenstaande video’s. Ik wens je een fijne zondag.

Liefs,
Babette

P.S.: Deze week is het “Breiclub Butterfly Week“. In een serie e-mails geef ik je een kijkje achter de schermen van de Mystery Blanket. Woensdag komt de volgende mail. Houd je mailbox in de gaten… Sta je nog niet op mijn lijst? Meld je dan hier aan en ontvang gratis 10 geweldige haaktechnieken. Brei je liever? Klik dan hier voor 10 mooiste breitechnieken.

 

 

 

Dimphie
Door

Dimphie

op 19 Nov 2019

Bij het uitproberen van het noppenpatroon hoorde ik dat er 210 steken komen en dan in elke 6e steek een nop. Deze moesten telkens wel 4x gedraaid, dus totaal 136x draaien. Toen heb ik geprobeerd om de 5 steken van de nop terug te breien dus deze steken van links naar rechts te breien en dat ging ook goed. Het resultaat is het zelfde.

Reactie plaatsen