Zomertopjes, wij vinden zet zo leuk om te maken - Breiclub.nl
Zomertopjes

Dit is mijn tweede blog dit jaar over zomerkleding. Ik vind het zo leuk om te maken. Vooral nu mijn oudste dochter mijn werk ook kan waarderen en graag patronen voor mij uit zoekt om te haken. Bijzonder om haar in mijn creaties te zien rondlopen. Ik deel graag, zoals jullie weten, dus hierbij weer enkele patronen van zomertopjes.

Met dit patroon ben ik momenteel zelf bezig. En dit keer niet voor mijn dochter maar voor mijzelf. Het is een eenvoudig patroon met een heel leuk effect. Leuk om te haken met verloopgaren, waardoor je een mooi kleurpatroon krijgt.

Het patroon is van Schachenmayr.

 

Ik kijk regelmatig even op de site van Creachick en ik volg haar op Facebook. Zij verzint regelmatig hele mooie en leuke patronen. De uitleg is goed te volgen en de resultaten mogen er zijn.

Het volgende topje is dan ook van haar hand en staat op mijn verlanglijstje. Ik heb trouwens ondertussen heel lang verlanglijstje en krijg nooit alle projecten af die ik zo graag wil maken. Maar dat is een ander verhaal… Waarschijnlijk voor de meesten van jullie wel herkenbaar!


Het volgende patroon kan ook op mijn verlanglijstje. Zo schattig. Ik zie mijn dochter er zo in lopen. Maar dan wel in een andere kleur, want ze is niet van het wit. Gelukkig heb ik maar een klein beetje garen in mijn kast liggen, dus keuze genoeg. Het patroon is van wolplein.

zomertopjes

Nog eentje dan. De volgende is ideaal voor het strand. Of lekker op het terras bij zeer warm weer. Lekker flaneren, zeg maar.

Het patroon is van Veritas.

zomertopjes

Ik hoop dat ik jullie weer voldoende inspiratie heb gegeven voor de komende tijd. Er is ook zoveel om uit te kiezen. Ik ben wel benieuwd waar jullie voorkeur naar uit gaat.

 

In welk topje ga jij deze zomer het terras onveilig maken?

 

Ans Vogelenzangd de Jong
Door

Ans Vogelenzangd de Jong

op 20 May 2018

ik vind het 1 ste witte topje geweldig,zou het graag haken.

A.G.L.
Door

A.G.L.

op 04 May 2020

Ik wilde heel graag het zomertopje van Veritas breien en wil ook hiervoor betalen

Tinneke
Door

Tinneke

op 20 Feb 2023

Beste, ik zou erg graag uw zomertopje kunnen haken en zou er ook voor willen betalen ik denk veel mensen:) mvg Tinneke

Reactie plaatsen