Page content

Scheepjes Cahlista Colour Pack

article content

Scheepjes Cahlista Colour Pack

Als ambassadeur van Breiclub.nl hebben we soms de eer om nieuwe artikelen te mogen uitproberen. Zo ontving ik de nieuwe Colour Pack van Scheepjes met 109 cahlista bollen.

Bij de Colour Pack kreeg ik ook een super leuke scheepjes beker met aangeklede schapen erop, waar precies een grote bak latte machiatto in past, en een yarn slicer van scheepjes.

Ik heb het uitpakken van de doos gefilmd. Het filmpje vind je hier:

Cahlista is super mooi getwijnt garen. Op de bolletjes in de Colour Pack zit 25 meter, ze zijn 15 gram. De Cahlista kan je haken of breien op naald maat  4.5 – 5 mm. De steekverhouding is: 19 steken en 23 naalden geeft een lapje van 10 x 10 cm. Het is gemaakt van 100% katoen.

In deze doos zitten 109 kleurtjes. Ik werd er zelf helemaal happy van tijdens het uitpakken en de ideeen om te maken schoten hard door mijn hoofd.

Een Colour Pack kan je voor verschillende dingen gebruiken.

– Het kan een bron van inspiratie zijn, waarin je heerlijk kleuren naast elkaar kan leggen voor het project wat je wilt gaan maken.

– je kan er een zeer kleurrijk project van maken.

– je kan de kleine bolletjes gebruiken voor leuke details in een groot project. Soms heb je maar weing van 1 kleur nodig, dan zijn deze kleine bolletjes ideaal.

Ik denk dat ik zelf voor een zeer kleurrijk project ga. Ik heb al ideeën genoeg.

Wil je zien wat ik ervan maak? Hou dan mijn eigen blog in de gaten, daar zal ik de vorderingen van het project gaan plaatsen: http://renskecreatief.blogspot.nl/

Hebben jullie al een Colour Pack in huis? Wat ga je ermee maken? Of hou je het puur als inspiratie?

 

Groetjes Renske

http://renskecreatief.blogspot.nl/

www.renskecreatief.nl

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Renske
RenskeCreatief: Ik ben Renske, ik ben 35 jaar en moeder van 2 zoons. Naast het werken in de zorg heb ik mijn eigen online handwerkwinkel: RenskeCreatief. Als kind ben ik opgegroeid in een creatief gezin, waarbij mijn moeder altijd veel met stofjes en draden bezig was. Ik heb een aantal jaren enorm veel kaarten gemaakt, tot ik een jaar of 8 terug het haken ontdekte. Hierin kon ik echt mijn ei kwijt. Het haken bracht me enorme rust en ontspanning in het drukke leven wat we hebben. Ik haak veel verschillende dingen, van knuffels tot dekens, van kleding tot versiering. Ik haak uit boeken, uit bladen, patronen van internet, en soms mag ik patronen van bekende ontwerpers testen. Ik vind het leuk om af te wisselen en heb eigenlijk altijd teveel projecten op de naald staan. Af en toe ontwerp ik en maak ik van die ontwerpen patronen. Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren en ideeën te geven. Dit doe ik via mijn blog, maar ook op facebook, pinterest, instagram en twitter. mijn blogpagina is: http://renskecreatief.blogspot.nl/

Comment Section

4 reacties op “Scheepjes Cahlista Colour Pack


Door De Breimeisjes op 25 april 2018

Mooi, hé! Ik ga eerst eens uitproberen hoeveel je uit een bolletje kan haken/breien. Ben heel benieuwd!
Groetjes,
Akkelien


Door Renske op 25 april 2018

Ik ben benieud Akkelien! En idd, zo’n mooie doos!


Door Marieke op 29 april 2018

Oooh! Heerlijk, al die kleurtjes😍. Ik zou er steeds naar kijken, en in mn handen nemen… combinaties maken..en uiteindelijk niets meer dan dat doen. Zonde om te gebruiken😅


Door renske op 29 april 2018

Dat is heel herkenbaar Marieke! Alleen heb ik zoveel mooie bolletjes garen in huis (webwinkel aan huis) dat ik ze toch maar lekker ben gaan gebruiken.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.