Will you be my Valentine? Hartjes haken
Will you be my Valentine? Hartjes haken
25 januari 2019 

Will you be my Valentine? Hartjes haken

Will you be my Valentine?

Love – liefs – leafs – l’amour – je t’aime..

Woorden die allemaal liefde uitstralen en geven!

Liefde voor elkaar en met elkaar. Gesymboliseerd met hartjes, harten en rood. Rood is de kleur van de liefde!

Valentijn hoort daar ook bij. Een dag om geliefden en naasten extra aandacht en liefde te geven. In de vorm van kaartjes ,bloemen of hartjes.

Valentijn. Ik vind het leuk. Jij ook? Ik maak/haak altijd iets voor degene die ik lief heb. Een speciaal cadeautje omdat ik van ze hou!

Vorig jaar maakte ik deze kleurige harten. Het patroon is van Lilla Bjorn https://www.lillabjorncrochet.com/2016/02/will-you-be-my-valentine-ombre-heart.htm l

Het is een Engels patroon. https://www.wolplein.nl/blog/amerikaanse-engelse-haaktermen/ Wel zo handig om het er even bij te pakken.

Het haakpatroon haakt heerlijk weg en het resultaat mag er zijn! Een patroon met duidelijke uitleg en bovendien met foto’s! Hoe mooi wil je het hebben.

Ik haakte al vele harten in de lievelings- en favoriete kleuren van de ontvanger(s). De kleuren maken het verschil. Ze zien er elke keer weer anders uit! Ik vind het een top patroon. Zo’n lief en origineel eigen ”haaksel”. Ik word er blij van. Ik denk dat er nog meer volgen. “Hartstikke” leuk!

Zo ook dit Scandinavisch hartje :

Ik haakte dit hartje tijdens een Meet& Greet in 2017. In dit jaar werd de Hygge Cal van Scheepjes gelanceerd. Ik ontmoette de ontwerpster van deze shawl/Cal, Kirsten Ballering bij Selden sà in Franeker. Kirsten ontwierp een mooi Scandinavisch hart voor bij deze Cal.

Het is een klein puzzeltje en erg leuk bedacht en nog leuker om te maken! Je maakt twee helften, die je daarna in elkaar schuift. Je moet het even door hebben. En dan vlecht je het hartje als het ware in elkaar. Je kunt van kleine restjes wol/garen al zo’n mooi hartje maken.  Ik zou zeggen: Doen!

Zie hier de link naar het patroontje.

https://haakmaarraak.s3.amazonaws.com/uploads/2017/05/Scandinavian-Heart-NL.pdf

Ga jij ook iets liefs voor iemand maken/haken? Niet alleen voor Valentijn, maar voor altijd!

Ik ben benieuwd!

Lieve groet en X van mij

Ingrid

Https://Hobbydingen.com

Over de schrijver
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)
Reactie plaatsen
Your information is safe with us