De mutsjes van de breicampagne 2019!
De mutsjes van de breicampagne 2019!

De mutsjes van de breicampagne 2019!

Ja ze zijn weer gespot.. de mutsjes van de breicampagne!

De laatste weken kon en kun je de mutsjes (foto’s en berichten) weer voorbij zien komen op Facebook. En wel op de site van De Breicampagne en Innocent. De goedgemutste smoothies van Innocent staan weer in de supermarkten. Ik zag ze bij Albert Hein en bij Plus. Ik ben altijd benieuwd wanneer de gekleurde/vrolijke mutsjes weer op de smoothies verschijnen. Ik vind het zo’n mooi gezicht. Het doet warm aan. Vind je ook niet!?
Ik heb de mijne nog niet gespot. Maar hé wat waren er veel gebreid en gehaakt. Héél véél mutsjes zijn er gemaakt. Voor het goede doel en de gezelligheid.

Handgemaakt door duizenden haak- en brei- en vrijwilligers! Innocent schreef: “Breiwilligers”..mooi bedacht .
Voor elke verkochte “gemutste” smoothie gaat er 20 cent naar het Nationaal Ouderenfonds, dat zich inzet voor de meer dan één miljoen eenzame ouderen.
“Coole mutsjes, warme harten”.
Wat een goede actie en wat een resultaat! Ik las dat er weer een record is verbroken en er duizenden mutsjes zijn gemaakt. Leuk hoe iedereen in de ban raakt van deze leuke samenwerking.

Goedgemutste Breicampagne: “Met z’n allen hebben we een recordaantal mutsjes gemaakt..155.189!!”
Ongelooflijk wat veel! Nog meer dan afgelopen jaar:2018.
Daar kunnen we maar wat trots op zijn. De smoothies met mutsjes vliegen de deur uit, zodat er straks mooie uitjes kunnen worden georganiseerd voor de ouderen.
Heb je die van jou al gespot? Het blijft een sport om het gehaakte mutsje van jezelf te vinden en te genieten van de mooi aangeklede smoothies!
Ik ga nu mutsjes voor Pasen haken. En dan daarna weer voor de Breicampagne. Mooi restjes garen opmaken en voor een goed doel. Dus dubbelop plezier!
Op de foto staat een mutsje die ik vorig jaar voor Pasen haakte. Het patroon is van Maaike van Koert en komt uit het boek “Puur haken”.
Leuk is ‘ie hè! Ga jij ook verder met mutsjes haken?

Groet,
Ingrid

Https://Hobbydingen.com

Dominique Van Cauteren
Door

Dominique Van Cauteren

op 22 Feb 2019

Toffe actie! Wij houden onze gekookte eitjes warm en op school de barbie hoofdjes. Ik koop met plezier de andere modelletjes om het goede doel te steunen 😍

Reactie plaatsen