Page content

article content

We breien een eind aan het oudejaar – knopen de draadjes aan elkaar vast – en haken verder in het nieuwe jaar!

>2019<

Alweer een week verder… in het nieuwe jaar!

Officieel mag het niet meer, maar toch ga ik het doen. Ik wens jullie een heel goed, gezond, gelukkig ,creatief en “sprankelend” nieuwjaar toe!

We breien een eind aan het oudejaar – knopen de draadjes aan elkaar vast – en haken verder in het nieuwe jaar!” Deze tekst past echt bij ons. Ik vind hem toepasselijk en gebruik hem graag. 😉

Een heel nieuwjaar. Een jaar met veel dagen, uren en tijd voor mooie dingen/projecten te creëren, te maken. Heerlijk aan de haak of fijn aan het breien.

Oudejaarsdag was echt zo’n dag om even terug te blikken. Het afgelopen jaar, vorig jaar 😉,hebben we vele projecten bedacht en zeker uitgevoerd! Een goed jaar was het. Daar gaan we in 2019 gewoon mee verder!

Heb jij dat ook aan het begin van een nieuw jaar? Op zoek naar nieuwe projecten en uitdagingen. Opgeruimd en fris, weer verder gaan. Goede voornemens oftewel lekker doorgaan. Mijn motto is: “Ga vooral door met waar je blij van wordt!” Dat is heel belangrijk.

Daarbij komt ook nog dat breien en haken heel goed is voor bijna alles 😉! Je wordt er ZEN van en het is goed voor je (nacht) rust.  En bovendien goed voor je fijne motoriek. Helemaal goed!

Van de week de kerstboom naar de tuin verplaatst. Ik vind het wel kaal. Vooral ’s avonds mis ik de lichtjes, daarom worden er nog vele kaarsjes gebrand. Ik heb genoeg kaarsjes dus dat is geen probleem.

Voor Kerst maakte ik deze mooie winterhanger met de afbeelding van een rendier. Deze hanger blijft nog even hangen. Een rendier past mooi bij de winter vind ik.

Het patroon van de winterhanger is van Claire. “De byClaire Lantaarns CAL”. Thema Kerst. Er zijn 5 patronen te verkrijgen voor het maken van een mooie lantaarn met verschillende afbeeldingen. https://byclaire.eu/byclaire-lantaarns-cal-week-5/  Het is echt zo leuk om te maken. Bovendien snel af! Dat is ook fijn.

Hebben jullie de draad weer opgepakt? 😉

Ben benieuwd..

Groet,

Ingrid

Https://Hobbydingen.com

 

 

 

 

 

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Ingrid
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)

Comment Section

0 reacties op “We breien een eind aan het oudejaar – knopen de draadjes aan elkaar vast – en haken verder in het nieuwe jaar!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.