Gebakjes/petit fours en … Vaderdag!
Gebakjes/petit fours en … Vaderdag!

Gebakjes/petit fours en … Vaderdag!

Wat gaat de tijd snel. Het is bijna alweer Vaderdag. Tijd om wat leuks te maken  voor de vaders/opa’s. Te knutselen of te kopen. Wij gaan of gingen voor het zelf maken.

Vorig jaar heb ik een moorkop gemaakt. Aangezien mijn man erg van deze lekkernij houdt heb ik één gehaakt, zodat hij altijd één bij de hand heeft. ;-)

Eigenlijk één waar hij naar kijken mag. Natuurlijk kreeg mijn man ook één echte moorkop.

Ik vond deze overheerlijke moorkop op deze site.

Mooi beschreven en levensecht!

Sietske heeft nog meer leuke gebakjes die je kunt haken waaronder een donut, aardbei gebakje en een tompouce! De patronen zijn goed beschreven en erg leuk of lekker snel te haken ;-)

Ik heb in het begin van mijn haakcarrière veel gebakjes gehaakt en gemaakt.

Het was toen net het geval dat er elke week een gebakje online kwam. De gebakjes waren of zijn van     grietjekarwietje.

Kon ik elke week met plezier een gebakje haken. Ze zien er erg lekker en leuk uit!

En het resultaat mag er zijn, dus snel aan de slag. Ik had een mooie kleine etagère waar ik de kleine lekkernijen op legde. Aan het eind was de etagère mooi gevuld. En het stond/staat erg leuk.

Voor het aankleden van bijvoorbeeld een High tea kun je zo’n gevulde etagère gebruiken.

Het staat leuk en is ook nog eens gezond. ;-)

Vanaf dit jaar heeft Grietje weer nieuwe gebakjes/petit fours online staan. Iedere week een andere… heerlijk toch! Het zijn er ondertussen alweer 13 stuks!

De vorige 17 petit fours zijn te bestellen. Je krijgt een E-book met de patronen voor een klein prijsje! Het zijn patronen in zowel Nederlands als Engels. Als je je aanmeldt krijg je een mailtje van Grietje en krijg je zo de patronen binnen.

Dus aan de slag dan maar…nu met garen en wol en maak die ovenheerlijke gebakjes voor jezelf of voor de vaders/opa’s!! Veel plezier!

Welk gebakje vind jij het lekkerst (om te maken)?

Groet,

Ingrid

https://hobbydingen.wordpress.com/

Over de schrijver
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)
Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us