Page content

1, 2, 3,…TEST TEST…

article content

1, 2, 3,…TEST TEST…

Testhaken ... ik deed het voor de tweede maal en het was opnieuw keitof! Ik werk hiervoor samen met Dora van Meteorbooks.com. Hoe ze eruit ziet of hoe ze klinkt weet ik niet enkel haar mailtjes klinken altijd even enthousiast. 

Wanneer er nieuwe haakboeken op de planning staan moeten alle patronen ook nagelezen, uitgetest en gecorrigeerd worden door haakfanaten zoals ik. Je haakt rij per rij, toer per toer en speurt naar foutjes en onregelmatigheden. Je mag aangeven waar een extra foto handig zou zijn, waar er wat meer uitleg bij moet, je markeert tekstfouten,…

Je moet enkel doorgeven of het zou lukken tegen de vooropgestelde deadline, welk niveau van haakpatroon je wel en je kan aan de slag! De kleuren mag jezelf kiezen en het garenmerk ook. Je naam staat achteraan in het boek en je maakt kans op een gratis exemplaar ervan. 

De eerste keer

Heb ik helaas moeten weigeren… net iets te druk thuis met de kids. Het ging om een tasjespatroon uit dit leuke boek. 

Maar ze hebben een klein foutje gemaakt… mijn naam staat toch tussen het team testhaaksters…. sssshhhhttttt

Voor mijn tweede keer mocht ik Dirkie onder handen nemen. Een serieuze knuffel maar heel erg fun om te haken. Zittend is hij toch een 30-tal cm hoog. 

Mail nummer 3 kreeg ik in september. Sim Zebra uit het nieuwe Lilleliis boek. Een heerlijk lief ontwerp vol met kleurwissels. De Lilleliis knuffels hebben een hogeaaibaarheidsfactor. Veel verbeteringen waren er alleszins niet nodig. Sim werd gehaakt met Scheepjes Stonewashed en haaknaald 3 mm.

Opnieuw een geslaagde ervaring…ik kijk al uit naar het volgende mailtje…

 

Ellen

mespetitscalins.wordpress.com

 

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Ellen
Ik ben Ellen. Geboren in de eighties. Ergens rond de 30 dus. Heerlijk wonend aan het strand van Oostende (België). Mama van Arthur (2011) en Lilly (2013). Plusmama van Victor (2008). Vrouw van Alexander. Sinds 3 jaar compleet gek van wol. Haakverslaafde en boekenwurm. Zot van amigurumi's. Mijn haakavonturen kun je volgen op mijn eigen blog mespetitscalins.wordpress.com. Een blog over kleine knuffels en kleine kindjes. 1 missie. Haken net zo populair maken in België als in Nederland.

Comment Section

3 reacties op “1, 2, 3,…TEST TEST…


Door Linda Schaillee op 12 november 2017

Ik ben begin haakster, en zou graag eens een eenvoudige poes maken. Hebben jullie een patroon daarvan. Met dank Linda


Door De Breimeisjes op 12 november 2017

Wat leuk Ellen! En wat is dat “zebraatje” en schatje!
Groetjes,
Akkelien


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.