Testhaken voor nieuwe haakboeken, superleuk - Breiclub.nl
1, 2, 3,...TEST TEST...

Testhaken ... ik deed het voor de tweede maal en het was opnieuw keitof! Ik werk hiervoor samen met Dora van Meteorbooks.com. Hoe ze eruit ziet of hoe ze klinkt weet ik niet enkel haar mailtjes klinken altijd even enthousiast. 

Wanneer er nieuwe haakboeken op de planning staan moeten alle patronen ook nagelezen, uitgetest en gecorrigeerd worden door haakfanaten zoals ik. Je haakt rij per rij, toer per toer en speurt naar foutjes en onregelmatigheden. Je mag aangeven waar een extra foto handig zou zijn, waar er wat meer uitleg bij moet, je markeert tekstfouten,…

Je moet enkel doorgeven of het zou lukken tegen de vooropgestelde deadline, welk niveau van haakpatroon je wel en je kan aan de slag! De kleuren mag jezelf kiezen en het garenmerk ook. Je naam staat achteraan in het boek en je maakt kans op een gratis exemplaar ervan. 

De eerste keer

Heb ik helaas moeten weigeren… net iets te druk thuis met de kids. Het ging om een tasjespatroon uit dit leuke boek. 

Maar ze hebben een klein foutje gemaakt… mijn naam staat toch tussen het team testhaaksters…. sssshhhhttttt

Voor mijn tweede keer mocht ik Dirkie onder handen nemen. Een serieuze knuffel maar heel erg fun om te haken. Zittend is hij toch een 30-tal cm hoog. 

Mail nummer 3 kreeg ik in september. Sim Zebra uit het nieuwe Lilleliis boek. Een heerlijk lief ontwerp vol met kleurwissels. De Lilleliis knuffels hebben een hogeaaibaarheidsfactor. Veel verbeteringen waren er alleszins niet nodig. Sim werd gehaakt met Scheepjes Stonewashed en haaknaald 3 mm.

Opnieuw een geslaagde ervaring…ik kijk al uit naar het volgende mailtje…

Ellen

mespetitscalins.wordpress.com

Linda Schaillee
Door

Linda Schaillee

op 12 Nov 2017

Ik ben begin haakster, en zou graag eens een eenvoudige poes maken. Hebben jullie een patroon daarvan. Met dank Linda

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 12 Nov 2017

Wat leuk Ellen! En wat is dat "zebraatje" en schatje! Groetjes, Akkelien

Ellen
Door

Ellen

op 13 Nov 2017

Dankjewel Akkelien

Reactie plaatsen