Page content

Kledinghangers omhaken

article content

Kledinghangers omhaken

Ik ben de laatste tijd druk bezig met het haken van topjes, vesten etc. Hartstikke leuk om te doen en ik ben trots op de resultaten. Toch heb ik af en toe de behoefte aan een klein projectje tussendoor. Hoe leuk het ook is om kleding te haken, het kost toch best veel tijd. Nou heb ik iets gevonden waarmee ik het haken van kleding en een klein projectje mooi mee kan combineren. Ik ga kledinghangers omhaken. En wie denkt dat dit alleen geschikt is voor de babykamer, heeft het mis. Ook je eigen kledingkast vrolijkt zichtbaar op door deze gepimpte kledinghangers.

Eerst de basis. Deze wordt mooi duidelijk uitgelegd op de site van byClaire. Door middel van foto’s wordt goed inzichtelijk gemaakt hoe je een kledinghanger precies omhaakt. Je geeft ze letterlijk een jasje.

Deze van Handwerkjuffie zijn ook leuk. Geschikt voor in de kinderkamer, maar ook leuk in je eigen kast. Het is maar net waar je blij van wordt.

Voor de granny square liefhebbers onder ons heb ik ook een leuk patroon gevonden. Dit patroon wordt gehaakt met mini granny ’s. De mooie neutrale kleuren die Marijtje gebruikt heeft, geven een mooi effect.

 

Tja, en dan kan ik het toch niet laten. Voor de babykamer mogen deze prachtige kledinghangers niet ontbreken. Iedereen wil toch showen met de mooie kleertjes voor je pasgeboren baby. Op zo’n mooie hanger komen die kleertjes nog beter uit.

Het patroon van deze hangers kun je bestellen op de site van Wolplein. Schattig toch!

Dat was hem weer voor deze week. Ik ben wel heel benieuwd naar jullie kledinghangers. Laat je fantasie en creativiteit maar de vrije loop.

Maar vertel eens: wordt het een hanger voor de kinderkamer of durf je deze hangers ook in je eigen kast te hangen?

 

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Annika
Hallo allemaal. Mijn naam is Annika. Ik ben getrouwd en samen hebben we vier kinderen. Twee jongens en twee meisjes. Onze jongens hebben een autistische stoornis wat het leven niet altijd makkelijk maakt. Daarnaast werk ik in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn grootste hobby’s zijn lezen en haken. Vooral het haken zorgt voor rust in mijn hoofd en ontspanning. Mijn kinderen zijn erg blij met mijn haakverslaving en van hun krijg ik regelmatig de opdracht om iets te maken. Dit kan een poncho zijn, maar ook een grote minionknuffel of een sleutelhanger. Ook mijn man kan mijn hobby wel waarderen, hoewel hij af en toe gek wordt van de grote hoeveelheid wol die door het hele huis verspreidt ligt. Hij begrijpt maar niet waarom je nooit genoeg garen kunt hebben!!

Comment Section

3 reacties op “Kledinghangers omhaken


Door annie snellen op 11 juni 2017

Ik gebruik ze in mijn eigen kleerkast nu glijden mijn bloesjes er niet meer af,een goed idee.


Door Mariavanvlijmen op 11 juni 2017

Ik m


Door stéphanie op 13 juni 2017

Leuk dat je in het overzicht mijn kledinghangers plaatste. Hartelijk dank. Met creatieve groet, Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.