Kledinghangers omhaken
Kledinghangers omhaken

Ik ben de laatste tijd druk bezig met het haken van topjes, vesten etc. Hartstikke leuk om te doen en ik ben trots op de resultaten. Toch heb ik af en toe de behoefte aan een klein projectje tussendoor. Hoe leuk het ook is om kleding te haken, het kost toch best veel tijd. Nou heb ik iets gevonden waarmee ik het haken van kleding en een klein projectje mooi mee kan combineren. Ik ga kledinghangers omhaken. En wie denkt dat dit alleen geschikt is voor de babykamer, heeft het mis. Ook je eigen kledingkast vrolijkt zichtbaar op door deze gepimpte kledinghangers.

Eerst de basis. Deze wordt mooi duidelijk uitgelegd op de site van byClaire. Door middel van foto’s wordt goed inzichtelijk gemaakt hoe je een kledinghanger precies omhaakt. Je geeft ze letterlijk een jasje.

Deze van Handwerkjuffie zijn ook leuk. Geschikt voor in de kinderkamer, maar ook leuk in je eigen kast. Het is maar net waar je blij van wordt.

Voor de granny square liefhebbers onder ons heb ik ook een leuk patroon gevonden. Dit patroon wordt gehaakt met mini granny ’s. De mooie neutrale kleuren die Marijtje gebruikt heeft, geven een mooi effect.

 

Tja, en dan kan ik het toch niet laten. Voor de babykamer mogen deze prachtige kledinghangers niet ontbreken. Iedereen wil toch showen met de mooie kleertjes voor je pasgeboren baby. Op zo’n mooie hanger komen die kleertjes nog beter uit.

Het patroon van deze hangers kun je bestellen op de site van Wolplein. Schattig toch!

Dat was hem weer voor deze week. Ik ben wel heel benieuwd naar jullie kledinghangers. Laat je fantasie en creativiteit maar de vrije loop.

Maar vertel eens: wordt het een hanger voor de kinderkamer of durf je deze hangers ook in je eigen kast te hangen?

 

annie snellen
Door

annie snellen

op 11 Jun 2017

Ik gebruik ze in mijn eigen kleerkast nu glijden mijn bloesjes er niet meer af,een goed idee.

Mariavanvlijmen
Door

Mariavanvlijmen

op 11 Jun 2017

Ik m

stéphanie
Door

stéphanie

op 13 Jun 2017

Leuk dat je in het overzicht mijn kledinghangers plaatste. Hartelijk dank. Met creatieve groet, Stéphanie (Handwerkjuffie.nl)

Janneke
Door

Janneke

op 12 May 2019

Waar kan ik patroon vinden van de kledinghanger? Of kijk het over de kop🤭

hheestermans.
Door

hheestermans.

op 12 May 2019

Dag Babette, dag Celine. Dankjewel voor de haaksels, breisels, en wat dies meer zij. Ik denk, dat ik toch maar lid word ! Alleen kijken, en niet kopen, dat kan niet hè. Groetjes van Hubertien, jullie bewonderaarster.

Reactie plaatsen