Kledinghangers omhaken
Alles over haken
Babette Nijhof
Alles over haken
2 min
5

Kledinghangers omhaken

2 min
5

Ik ben de laatste tijd druk bezig met het haken van topjes, vesten etc. Hartstikke leuk om te doen en ik ben trots op de resultaten. Toch heb ik af en toe de behoefte aan een klein projectje tussendoor. Hoe leuk het ook is om kleding te haken, het kost toch best veel tijd. Nou heb ik iets gevonden waarmee ik het haken van kleding en een klein projectje mooi mee kan combineren. Ik ga kledinghangers omhaken. En wie denkt dat dit alleen geschikt is voor de babykamer, heeft het mis. Ook je eigen kledingkast vrolijkt zichtbaar op door deze gepimpte kledinghangers.

Eerst de basis. Deze wordt mooi duidelijk uitgelegd op de site van byClaire. Door middel van foto’s wordt goed inzichtelijk gemaakt hoe je een kledinghanger precies omhaakt. Je geeft ze letterlijk een jasje.

Deze van Handwerkjuffie zijn ook leuk. Geschikt voor in de kinderkamer, maar ook leuk in je eigen kast. Het is maar net waar je blij van wordt.

Voor de granny square liefhebbers onder ons heb ik ook een leuk patroon gevonden. Dit patroon wordt gehaakt met mini granny ’s. De mooie neutrale kleuren die Marijtje gebruikt heeft, geven een mooi effect.

Tja, en dan kan ik het toch niet laten. Voor de babykamer mogen deze prachtige kledinghangers niet ontbreken. Iedereen wil toch showen met de mooie kleertjes voor je pasgeboren baby. Op zo’n mooie hanger komen die kleertjes nog beter uit.

Het patroon van deze hangers kun je bestellen op de site van Wolplein. Schattig toch!

Dat was hem weer voor deze week. Ik ben wel heel benieuwd naar jullie kledinghangers. Laat je fantasie en creativiteit maar de vrije loop.

Maar vertel eens: wordt het een hanger voor de kinderkamer of durf je deze hangers ook in je eigen kast te hangen?

 

Reacties
Categorieën