Juffrouw Hutsekluts, haken is haar passie - Breiclub.nl
Juffrouw Hutsekluts, haken is haar passie

6 december nadert met rasse schreden … de Sint en zijn Pieten zijn druk in de weer om alles op tijd in de schoentjes te krijgen. Op mijn zoektocht naar originele, net iets anders, toffe Sint en Piet patronen kwam ik terecht bij ‘Juffrouw Hutsekluts’ (www.juffrouwhutsekluts.com).  Juffrouw HutseklutsDeze juffrouw omschrijft zichzelf als iemand met het hoofd altijd tussen de bolletjes wol. Haken is haar passie. Heerlijk toch. Mijn perfecte vriendin 😉 …

Juffrouw Hutsekluts werkt als juf in een basisschool en probeert met hulp van haar zelfgemaakte knuffels bepaalde ontwerpen beter bespreekbaar te maken bij kindjes van 2,5 jaar tot 5 jaar. Een haakster met een missie…

Laat ik even haar ontwerpen voorstellen aan jullie:

Diego de schildpad:

Dit traag diertje kan helpen in de klas om het zelfvertrouwen van de kindjes die wat trager vorderen als anderen wat op te krikken.

Mijn engeltje (mijn favoriet):

Dit kleine lieve engeltje is bedoeld om kindjes te helpen bij het verlies van een dierbare.  Ze heeft een klein tasje bij waar je herinneringen kan instoppen.

Fee

Fee tovert met haar toverstokje stress en angstgevoelens weg.

Febe, Fin en friends

Deze poppetjes passen perfect in kinderhandjes en zijn ideaal voor het rollenspel.

Juffrouw Hutsekluts

Maar ik ging aan de slag met haar Sint en Pietenpatroon.  De popjes zijn ideaal voor de kinderhandjes bij Lilly in de eerste kleuterklas. Het leuke is dat je doorhaakt.  Alle delen zijn aaneen gehaakt en er komt niet veel genaai aan te pas!

Ik betaalde 3,95 EUR voor dit patroon en kreeg er een leuke kleurplaat bij. De patronen zijn foutloos en toer per toer geschreven met af en toe een foto erbij om iets te verduidelijken. Je moet wel over wat haakervaring beschikken en ook tegen friemelen kunnen.

Juffrouw Hutsekluts

Ik twijfelde om nog een pluim op Piet zijn pet te plaatsen maar met al die kinderhandjes in de klas … De kleuren van het pietenpakje kan je zelf kiezen en Piet blijft wel bruin bij mij.  En de Sint… Ja die maak je met wit, rood, geel en heeft een baard. Er zijn toch nog zekerheden in het leven.

Juffrouw Hutsekluts

Zeg nu zelf, wie is er niet verkocht aan juffrouw Hutsekluts. 

Juffrouw Hutsekluts
Door

Juffrouw Hutsekluts

op 27 Nov 2016

Sint en Piet zijn heel mooi geworden, Ellen. Dat ze een plaatsje in een klas krijgen, maakt mij zo blij! Bedankt :-)

Reactie plaatsen