Sint haakpatronen, hier kan je ze vinden - Breiclub.nl
Sinterklaas haakpatronen

Over drie weken is Sinterklaas met zijn Pieten alweer in het land. Hoog tijd om daar een blog aan te besteden. Het internet staat vol met leuke Sint haakpatronen. Ik zal jullie een paar tips geven waar je deze kunt vinden.

Zoals sommigen van jullie misschien weten ben ik een groot fan van Christel Krukkert. Op haar site: http://www.christelkrukkert.nl/, kun je enkele Sinterklaaspatronen vinden. Let op: het gaat in dit geval om kooppatronen.

Sint haakpatronen

Christel schrijft ook haakboeken en in haar boek “Ik Hou van Holland en Haken kun je een leuk Sint en Piet patroon vinden. Het kooppatroon van zowel Sint en Piet staat ook op haar website. Het patroon voor Piet wordt gratis aangeboden via deze link.

Sint haakpatronen

Ik kan mijzelf niet zo heel druk maken over de hele zwarte Pieten discussie, maar als je zwarte Piet een andere kleur wilt geven, dan is dat natuurlijk geen probleem.

Denk je nou leuk deze Sint patronen, maar doe mij maar een kleiner project; dat kan natuurlijk ook!

Sint haakpatronen

Wat dacht je van dit leuke potje lekker gevuld met pepernoten. Via deze link kom je bij het patroon.

Of deze Pieten onderzetters. Natuurlijk zijn de hoofdjes ook heel goed te gebruiken om een slinger van te maken. Het is bijna jammer om deze mooie Pietjes als onderzetters te gebruiken. En een slinger in je woonkamer staat zo vrolijk. Hier is het patroon.

Sint haakpatronen

Het volgende patroon is wel weer een groter project, maar te leuk om niet met jullie te delen. Ik ben op het moment zelf bezig met het haken van een winterkrans. Leuk om te doen. Op het internet vond ik deze Sinterklaas krans en ik wil het patroon graag met jullie delen.

Sint haakpatronen

Ik vind deze tijd van het jaar altijd gezellig en lekker kneuterig. Het is alleen jammer dat er zoveel te haken valt en dat er maar zo weinig uren in een dag zitten. Dan moet je toch kiezen en dat is lastig. Ik ben benieuwd welk project jou het meeste aanspreekt.

Wat ga jij voor Sinterklaas haken?

Reactie plaatsen