Haakpatroon cavia, net zo schattig en lief als de echte - Breiclub.nl
Cavia’s

Haakpatroon cavia: Wij hebben gezinsuitbreiding gehad. Onze cavia is bevallen van de meest schattige babycaviaatjes. Zo lief, klein en zacht. Wij kunnen er hier thuis de hele dag wel naar kijken. Omdat ik jullie allemaal zo’n lieve cavia gun, maar het niet voor iedereen mogelijk is om levende dieren in huis te hebben, heb ik voor jullie cavia haakpatronen opgezocht. Niet zo zacht als de echte en zonder geluid, maar wel net zo schattig.

Haakpatroon cavia

Ik begin natuurlijk met een haakpatroon voor babycavia’s. Dit haakpatroon heeft twee varianten. Ik begin met het haakpatroon voor de effen babycavia, dus in een enkele kleur. Daarna volgt het haakpatroon voor gevlekte, meerkleurige cavia’s.

Het eerste patroon is eenvoudig het tweede is ingewikkeld. Hou hier rekening mee voordat je enthousiast begint te haken.

Beide haakpatronen zijn van plazilla.com.

Haakpatroon cavia

Op zich heb ik genoeg aan dit patroontje, want zoals je ziet op de foto hebben wij twee effen kleurige caviaatjes gekregen. Ze zijn net als hun moeder helemaal zwart. Mocht je nou toch meer kleur willen, kies dan voor onderstaand haakpatroon.

Haakpatroon cavia

Het wordt pas helemaal mooi, als je beide patroontjes gaat combineren. Dan kun je een heel nest maken.

Haakpatroon cavia

Ik bedoel maar; lief toch!

Het grote voordeel van deze cavia’s is, dat je ze nooit hoeft te verschonen en ze eten niets. Ze blijven ook altijd lief klein.

Nog eentje dan om het af te leren. Dit is een patroon voor een grote cavia. Het patroon is Engelstalig, maar goed te volgen en met duidelijke foto’s.

Haakpatroon cavia

Met dit haakpatroon kun je de baby’s ook nog een mama geven. Dan heb je het stel compleet.

Ik ben bang dat ik deze week niet veel aan haken toekom. Ik ben veel te druk met knuffelen.

Haakpatroon cavia

Ik wens jullie wel veel plezier toe en ben benieuwd naar jullie gezinsuitbreiding.

Wilma
Door

Wilma

op 05 Mar 2017

Wat een schatjes. Knuffel-ze :-)

Fie Tantan
Door

Fie Tantan

op 05 Mar 2017

Leuke cavia's om te haken! En wat zijn de echte mamma-cavia en haar kleintjes schattig! Ik heb zelf ook twee cavia's en dat zijn ook echte lieverds. Geniet met volle teugen van de kleintjes, want ze zijn veel te vlug groot. Groetjes, Nancy

Dinyschouten@hotmail.com
Door

Dinyschouten@hotmail.com

op 22 Mar 2017

Ik had 2cavias maar helaas zijn die overleden.het waren knabbel en babbel.zodra ze ons zagen of hoorde ging hun hoge geluid aan

stekjes
Door

stekjes

op 05 Mar 2017

Ik vind ze echt leuk maar zoekt zelf een soort konijntje.

mija
Door

mija

op 05 Mar 2017

prachtig, een cadeautje voor de kleindochter die dol is op haar CAVA!!!(cavia)!!!

Monique
Door

Monique

op 14 May 2018

Bedankt voor het patroon van de baby cavia is erg leuk geworden. Nu wilde ik ook de mama cavia maken maar de link doet het niet klopt dat?

Heidie
Door

Heidie

op 07 Oct 2019

Wat ontzettend leuke cavia. Ik zoek iemand die er voor mij twee zou willen maken voor mijn kleinkinderen. Uiteraard tegen betaling . Beide zijn allergiesch . Weet jij iemand die dit voor me zou willen doen?

sterre
Door

sterre

op 24 Oct 2019

ike niet

sterre
Door

sterre

op 24 Oct 2019

cute!🐹

Nel
Door

Nel

op 08 Nov 2019

Hallo, het lukt me niet om het patroon van de grote cavia te openen. is het nog verkrijgbaar? Onze kleinzoon zijn cavia is door, nu wil hij graag dat ik er 1 maak. vr.gr., Nel

Nel
Door

Nel

op 08 Nov 2019

bedoel is dood.

Annelie
Door

Annelie

op 30 Aug 2020

Ik zou graag de driekleur babycavia haken, maar in de beschrijving staan maar 2 kleuren genoemd. Ik kom er zo niet uit. Kan iemand mij misschien helpen?

pem
Door

pem

op 15 Mar 2023

Hoi het patroon voor de baby cavia s doen het niet. Kan ik ze ergens anders of op een andere manier kunnen vinden

Reactie plaatsen