Gehaakte Lappenpoppen - Boekrecensie op Breiclub.nl
Boekrecensie: Gehaakte Lappenpoppen

Afgelopen week heb ik het nieuwe boek van Sachsa Blase van Wagtendonk gekocht: Gehaakte lappenpoppen. Ik was erg benieuwd naar dit boek en aangezien ik veel projecten nu voor een markt aan het haken ben, leek dit mij een goed boek om weer meer projecten uit te halen. In deze blog zal ik jullie dan ook meenemen door het boek. 

Gehaakte lappenpoppen

Het boek is qua formaat net iets kleiner dan een a4 papiertje. Iets wat ik zelf een fijn formaat vind, je kunt het goed neerleggen en de afbeeldingen en teksten worden dan ook niet zo klein.

Ik vind het boek een mooie uitstraling hebben en vol met leuke afbeeldingen. Er staan 16 verschillende lappenpoppen in, zodat er voor iedereen wat wils tussen zit.

De opbouw van het boek is erg helder. Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat het boek begint met diverse tips en tricks die je kunt gebruiken tijdens het maken van de poppen.

Sommige poppen zijn in meerdere kleuren per toer gehaakt. Hiervan staat dan ook in het begin van het boek een duidelijke uitleg hoe je dit het makkelijkste kunt doen.

 

Gehaakte Lappenpoppen

Zelf was ik gewoon begonnen met het haken en zat toch met het in elkaar zetten even te kijken hoe het moest. Ik had zelf toen nog niet gezien dat de tips erin stonden, ik wou gewoon heel graag beginnen. NA het lezen van de tips over het in elkaar zetten werd alles me goed duidelijk! 

Ik vind het echt een heel leuk boek! Hij is mooi vormgegeven, staan leuke beesten in en een duidelijke werkomschrijving. Het schaap heb ik nu klaar en de muis staat nu op het verlanglijstje om te haken, dus gaan we snel weer verder! 

Gehaakte Lappenpoppen

Welk boek hebben jullie als laatste gekocht en zijn jullie er tevreden over?

caroline
Door

caroline

op 23 Feb 2016

Op vele plaatsen in België al uitverkocht. Bij bestelling in Nederland, hoge zendkost. Weet iemand waar hij nog in België te koop is?

Lieve De Ruyter
Door

Lieve De Ruyter

op 02 May 2018

Hallo, Het haken van het lijfje wil mij maar niet lukken. Weet je of er ergens een tutorial bestaat waarin het begin van het haken van het lijfje beschreven staat. ? Dankjewel.

Reactie plaatsen