Haken voor de lentefair - deel 2 - Breiclub.nl
Haken voor de lentefair - deel 2

Ik wil jullie nog verder meenemen op de weg die ik afleg richting zo’n evenement. Welke stappen neem ik verder en wat zijn handige dingen om aan te denken bij het haken voor de lentefair. 

Zelf heb ik al een tijdje een eigen facebookpagina. Dit is een gratis bedrijvenpagina waarmee je de mogelijkheid krijgt om jou product aan te prijzen.

Haken voor de lentefair

Ik vind dit een hele handige manier om reclame voor jezelf te maken. Deze pagina kun je gratis maken via facebook een aanpassen naar wat jij wilt.

Ik heb op mijn pagina veel foto’s staan van producten die ik heb gemaakt. Hierbij staat dan ook wat het kost als je er 1 voor jezelf besteld.

Ik doe veel van mijn bestellingen via facebook. Via mijn pagina kunnen mensen een bericht sturen naar mij en daarbij doorgeven wat ze willen. Ik kan ze tijdens het proces foto’s sturen en ze zo op de hoogte houden van het proces.

Haken voor de lentefair: Reclame !!!

Ook gebruik ik mijn pagina al voor het reclame maken voor de fair. Ik heb een reclamepamflet op mijn pagina staan en deel deze al meerdere keren met de bezoekers van mijn pagina. Ik hoop hierdoor meer mensen te zien op deze fair en zo te laten weten dat ik daar ook mijn spullen verkoop.

Haken voor de lentefair

Af en toe zet ik er ook een artikel op die ik op de fair ga verkopen. Zo kun je meer interesse wekken bij de mensen om te gaan. Deze producten verkoop ik op dit moment nog niet via mijn pagina. Ik hou ze echt even apart voor de lentefair.

Zo kun je een facebookpagina dus erg goed gebruiken om reclame voor jezelf te maken en voor een evenement waar je zult staan.

Wie van jullie heeft er een eigen facebookpagina voor je gehaakte of gebreide spullen?

Reactie plaatsen