Eten Haken
Eten Haken

Eten Haken

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Bij een nieuw jaar horen ook goede voornemens. Nummer 1 van de goede voornemens is gezonder eten. En daar wil ik jullie bij helpen. Door wat patronen te delen van gehaakt eten. Dan kun je het haken in plaats van op te eten.

Gebakjes

Gebakjes vind ik zo lekker. Dat is toch echt wel mijn zwakste punt. Een high tea is voor mij daarom helemaal een feestje. Daarom vond ik dat ik daar eerst mee moest beginnen. In de blog van haakplezier vond ik maar liefst 6 patronen voor heerlijke taartjes en koekjes. Ze heeft het heel mooi uitgelegd.

Snoepjes

Een zak Engelse drop is bij mij ook niet veilig. Ik heb de mazzel dat mijn man er minder fan van is. Maar de kinderen vinden ze ook heerlijk. Dus als ik ze haal leg ik ze in de hoogste kast zodat zij er niet bij kunnen. Maar ja het staat natuurlijk ook wel heel fleurig om een snoep pot te vullen met die heerlijke drop. Dan is de oplossing natuurlijk om ze gewoon te haken. Op de site van yoo vond ik een mooi patroon hiervoor.

 

Pizza

Vraag mijn kinderen wat ze willen eten en ze zeggen pizza. En pizza is het enige warme eten wat we voor de tv eten. Ik zet dan een film op en met zijn 5en zitten we dan lekker op de bank pizza te eten. Heerlijk! Maar ja ook pizza is niet heel gezond. Dus heb ik daar ook een patroon voor gezocht. En op de site van drops vond ik daar een mooie. Overigens staan daar nog meer mooie patronen van hamburgers, patat en sushi.

Allemaal snel aan de slag zou ik zeggen. Want zolang je een haaknaald in de hand hebt kun je geen eten in de hand houden.

Wat zijn jullie goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Reactie plaatsen