Cal vest, altijd leuk om met een cal mee te doen - Breiclub.nl
Cal vest

Cal vest: Ik vind het altijd leuk om met een cal mee te doen. Zo heb ik al twee keer een deken gemaakt. Je krijgt dan iedere week een stukje van het project, zodat je met heel veel mensen tegelijk hetzelfde haakt. Je kan het ook in je eigen tempo natuurlijk doen, de patronen blijven altijd zichtbaar zolang de cal duurt, en vaak ook nog langer.

31 augustus ga ik weer met een cal meedoen, alleen dit keer wordt het een vest. Het wordt voor mij de eerste keer dat ik een kledingstuk ga haken, ik ben benieuwd of me dat gaat lukken. De cal die ik ga maken heet Midsummer Night Vest Cal By Mr Cey. Het wordt gehaakt met Scheepjes Colour Crafter in combinatie met mooi verloop garen van Papataya. In het pakket zit voldoende garen om het vest te kunnen maken. Op deze facebookpagina  komen de patronen te staan.

De pakketten kun je hier kopen.

Ik heb zelf gekozen voor roze kleuren.

Mr Cey heeft ook een eigen facebookpagina .

Cal vest

Nu moet ik nog even snel mijn andere projecten afwerken zoals een speenkoord en een deken voor mijn dochter haar kamer. En dan ben ik er klaar voor, ik weet niet zeker of ik alles voor 31 augustus af heb. En anders begin ik er gewoon wat later aan. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Doet 1 van jullie ook aan deze cal mee? Misschien zie ik jullie op de facebookpagina wel voorbij komen.

Dit was het weer voor deze week, veel haakplezier allemaal .

Groetjes Belinda

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Bianca
Door

Bianca

op 30 Aug 2017

Of ik meedoe? Ben bang van niet. Heb namelijk mijn handen vol aan een ander mooi project. Zoek maar eens op de Chefwol.nl Zomerdeken...

Reactie plaatsen
Your information is safe with us