Page content

Mijn top 5 aan december cadeau’s

article content

Mijn top 5 aan december cadeau’s

De feestmaand komt er weer aan. Een maand waarin we allemaal na gaan denken wat voor leuke cadeau’s we dit jaar gaan vragen. Ik vind het elk jaar weer lastig. Daarom heb ik voor jullie mijn top 5 samen gesteld.

1: Verloopgaren

Er zijn natuurlijk veel soorten verloopgarens. Ikzelf heb bij de verloopgarens een top 3 die ik leuk vind om te krijgen.

Wollcandy Unikat garen

Erg fijn en zacht garen om mee te werken. het leuke aan dit garen vind ik dat het in heel veel verschillende lengtes te krijgen is, waardoor je meer keuze hebt bij de projecten die je maakt. Voor een sjaaltje heb je aan 400 meter genoeg, maar voor een grote omslagdoek zijn de bollen van 1100 meter ideaal.

feestmaand

Scheepjes Whirl garen

Dit garen is getwijnt waardoor het makkelijker weghaakt of breid. Het is verkrijgbaar in heel veel kleuren en sinds kort zelfs met een glitterdraadje erin verwerkt.

Durable colourful

Dit garen is vergelijkbaar met de wollcandy garens, alleen maar verkrijgbaar in 1 lengte. Genoeg voor een omslagdoek. De durable colourful is zowel met als zonder glitterdraad te koop. Ook een feestelijke bol om te krijgen met de feestdagen

2: Haaknaalden

Een set Knitpro haaknaalden of breinaalden in een mooie etui. Op deze sets ben ik verliefd geworden. Super mooie kleuren, en ze werken erg fijn. Ze zijn verkrijgbaar in allemaal mooie kleuren. Erg feestelijk om te krijgen!

3: Haakpakket

Een haakpakket. Er zijn weer diverse leuke haakpaketten te koop. Oa de Dendennis pakketten, maar ook de Scheepjes Artist’s paketten zijn leuk om te krijgen.

4: Houten garen draaischrijf

De bijna wrijvingloze houten garen draaischrijf is een leuk cadeau. Hierbij rollen je bollen niet meer weg, en hoef je niet steeds aan je bol te trekken om een stuk garen te krijgen. Ik gebruik zelf de draaischijf bij de verloopbollen of bollen die ik zelf heb opgewonden.

5: Een handwerkboek

En daar zijn er weer zo enorm veel van! De keuze is weer enorm. De laatste maanden zijn er super leuke boeken uit gekomen. Hier een paar ideeen.

 

Ik ben benieuwd wat er op jullie lijstje komt dit jaar.  

Alle artikelen die ik noemde zijn o. a. te koop bij www.renskecreatief.nl

 

Groetjes Renske

http://renskecreatief.blogspot.nl/

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Renske
RenskeCreatief: Ik ben Renske, ik ben 35 jaar en moeder van 2 zoons. Naast het werken in de zorg heb ik mijn eigen online handwerkwinkel: RenskeCreatief. Als kind ben ik opgegroeid in een creatief gezin, waarbij mijn moeder altijd veel met stofjes en draden bezig was. Ik heb een aantal jaren enorm veel kaarten gemaakt, tot ik een jaar of 8 terug het haken ontdekte. Hierin kon ik echt mijn ei kwijt. Het haken bracht me enorme rust en ontspanning in het drukke leven wat we hebben. Ik haak veel verschillende dingen, van knuffels tot dekens, van kleding tot versiering. Ik haak uit boeken, uit bladen, patronen van internet, en soms mag ik patronen van bekende ontwerpers testen. Ik vind het leuk om af te wisselen en heb eigenlijk altijd teveel projecten op de naald staan. Af en toe ontwerp ik en maak ik van die ontwerpen patronen. Ik vind het leuk om andere mensen te inspireren en ideeën te geven. Dit doe ik via mijn blog, maar ook op facebook, pinterest, instagram en twitter. mijn blogpagina is: http://renskecreatief.blogspot.nl/

Comment Section

2 reacties op “Mijn top 5 aan december cadeau’s


Door De Breimeisjes op 26 november 2017

Dat zijn inderdaad dingen die ik graag zou willen krijgen 🙂
Groetjes,
Akkelien


Door Corrie op 26 november 2017

Hiervoor heb ik nog wel wat ruimte over in mijn hobbykamer. Je schtrijft het zo Renske dat ik er heel veel van wil hebben

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.