Feestmaand komt er weer aan: Top 5 leuke december cadeaus - Breiclub.nl
Mijn top 5 aan december cadeau's

De feestmaand komt er weer aan. Een maand waarin we allemaal na gaan denken wat voor leuke cadeau’s we dit jaar gaan vragen. Ik vind het elk jaar weer lastig. Daarom heb ik voor jullie mijn top 5 samen gesteld.

1: Verloopgaren

Er zijn natuurlijk veel soorten verloopgarens. Ikzelf heb bij de verloopgarens een top 3 die ik leuk vind om te krijgen.

Wollcandy Unikat garen

Erg fijn en zacht garen om mee te werken. het leuke aan dit garen vind ik dat het in heel veel verschillende lengtes te krijgen is, waardoor je meer keuze hebt bij de projecten die je maakt. Voor een sjaaltje heb je aan 400 meter genoeg, maar voor een grote omslagdoek zijn de bollen van 1100 meter ideaal.

feestmaand

Scheepjes Whirl garen

Dit garen is getwijnt waardoor het makkelijker weghaakt of breid. Het is verkrijgbaar in heel veel kleuren en sinds kort zelfs met een glitterdraadje erin verwerkt.

Durable colourful

Dit garen is vergelijkbaar met de wollcandy garens, alleen maar verkrijgbaar in 1 lengte. Genoeg voor een omslagdoek. De durable colourful is zowel met als zonder glitterdraad te koop. Ook een feestelijke bol om te krijgen met de feestdagen

2: Haaknaalden

Een set Knitpro haaknaalden of breinaalden in een mooie etui. Op deze sets ben ik verliefd geworden. Super mooie kleuren, en ze werken erg fijn. Ze zijn verkrijgbaar in allemaal mooie kleuren. Erg feestelijk om te krijgen!

3: Haakpakket

Een haakpakket. Er zijn weer diverse leuke haakpaketten te koop. Oa de Dendennis pakketten, maar ook de Scheepjes Artist’s paketten zijn leuk om te krijgen.

4: Houten garen draaischrijf

De bijna wrijvingloze houten garen draaischrijf is een leuk cadeau. Hierbij rollen je bollen niet meer weg, en hoef je niet steeds aan je bol te trekken om een stuk garen te krijgen. Ik gebruik zelf de draaischijf bij de verloopbollen of bollen die ik zelf heb opgewonden.

5: Een handwerkboek

En daar zijn er weer zo enorm veel van! De keuze is weer enorm. De laatste maanden zijn er super leuke boeken uit gekomen. Hier een paar ideeen.

Ik ben benieuwd wat er op jullie lijstje komt dit jaar.  

Alle artikelen die ik noemde zijn o. a. te koop bij www.renskecreatief.nl

Groetjes Renske

http://renskecreatief.blogspot.nl/

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 26 Nov 2017

Dat zijn inderdaad dingen die ik graag zou willen krijgen :-) Groetjes, Akkelien

Corrie
Door

Corrie

op 26 Nov 2017

Hiervoor heb ik nog wel wat ruimte over in mijn hobbykamer. Je schtrijft het zo Renske dat ik er heel veel van wil hebben

Wil
Door

Wil

op 29 Nov 2021

Allemaal leuke dingen en fijn om te krijgen, maar mijn kasten puilen nu al uit. Even pas op de plaats maken en daarna zien we wel weer

Reactie plaatsen