Yarnie box! De leukste brei en haak box
Yarnie box! De leukste brei en haak box

Het is bijna weer tijd voor de Yarnie box!

Voor wie nog niet weet wat een Yarnie box is zal ik het nog even uitleggen.

De Yarnie box is een verrassingsbox alleen verkrijgbaar bij Breiclub.nl. Elk kwartaal krijg je een Yarnie box vol thuisgestuurd! Een doos vol verrassingen  bij je thuis bezorgd.

Wat zit er in?

De Yarnie box is elke keer anders, een echte verrassing dus. Er zitten verschillende soorten kwaliteit garens, in verschillende soorten en kleuren. Een super leuk patroon die je (van een deel) van de garens kan maken. En het leuke is: je hoeft niet te kiezen of je wil breien of haken, beide patronen zitten erbij! Er zitten bonus items in, dat kan van alles zijn. Maar altijd handig en of leuk voor bij het breien of haken.
Wat maakt de Yarnie box nou zo leuk?

Heb je dat ook wel eens, dat je zin hebt om iets te haken of breien maar dat je geen inspiratie hebt?

Dat maakt de Yarnie box zo leuk, je ontvangt een box vol inspiratie! Je kunt de patronen gebruiken, maar zodra je de bolletjes ziet en voelt krijg je misschien wel inspiratie om er hele andere dingen mee te maken. En dat kan dus ook gewoon!
In één van de boxen zaten project kaarten.

Nooit over nagedacht om gegevens van projecten te noteren. Nou ja, ik vind wel eens kladjes met daarop aantekeningen over het aantal opgezette steken of maten, maar daar staat meestal niet bij voor welk project dat is. Nu heb ik de project kaarten en kan ik per project een kaart invullen! Daar kun je de naam van het project invullen, het patroon en waar je het patroon gevonden hebt. De naald dikte, het garen, de kleuren, aantal bollen en notities. Allemaal bij elkaar in een map gedaan, super handig! ( En georganiseerd en geordend)

Er is ook een speciale Yarnie Facebook groep, daar kun je ideeën uitwisselen en hulp vragen, mocht je niet uit een patroon komen. En vooral gezellig om samen met de Yarnie box bezig te zijn!

Laat je elk kwartaal verrassen

Lees je dit en denk je: dat wil ik ook wel!

Dat kan! Op Breiclub.nl vind je alle informatie en kan je je aanmelden. Heel simpel met de oranje bestel knop. De eerste box ontvang je al in april!

Laat jij je ook verrassen of ontvang je de Yarnie box al? Ik ben benieuwd of jullie er ook zo enthousiast van worden als ik!

Veel brei en haak plezier!

Liefs Else MarieMarie-Claire
Door

Marie-Claire

op 28 Mar 2022

ik vind het heel goed

Reactie plaatsen