Events met wol!
Events met wol!


Het mag en het kan weer! Na de hele corona periode mogen evenementen, beurzen en markten weer gelukkig!

Inmiddels zijn een aantal evenementen weer opgestart.

Houd je ook van breien en haken en zou je het leuk vinden om meer inspiratie op te kunnen doen? Google, Pinterest, Ravelry en boeken zijn mijn beste inspiratie bronnen, gewoon thuis op de bank ideeën op doen en uitwerken. Maar hoe leuk is het om dat op een event, beurs of markt te doen? Een plek waar andere haak en brei fanaten ideeën op doen, contacten maken en ook belangrijk: nieuwe garens en bolletjes zien en kopen!

Verschillende events.


Crea Weekend Hardenberg

Er hebben al een aantal events plaats gevonden. In maart was het Crea Weekend Hardenberg voorjaar 2022. Dit is een meerdaagse beurs waar je heel veel verschillende creatieve hobby's vindt. Er worden workshops gegeven. Deze ga ik in de gaten houden, lijkt me heel leuk om een keer heen te gaan.

Haak extravaganza 

In maart was ook de haak en brei extravaganza.

Heel populair want het was in no- time uitverkocht. Er is een tweede weekend georganiseerd in April. Het is een heel weekend samen met verschillende workshops en activiteiten.

Handwerkbeurs Zwolle

Van 12 t/m 15 mei vindt de Handwerkbeurs Zwolle plaats. Deze beurs is al 18 jaar een begrip in Nederland.

Er zijn meet & Greets en demonstraties van bekende en minder bekende haaksters breisters en andere creatievelingen!


Wollig landleven fair

Wollig landleven zijn markten (fairs) waar mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten elkaar ontmoeten. Je vindt er dus niet alleen wol of handwerkproducten maar ook heel veel andere producten. Ik ben inmiddels naar 3 verschillende fairs van Wollig landleven geweest en het is erg leuk om over de markt te struinen. De markten hebben niet altijd dezelfde kramen dus je ontdekt steeds weer nieuwe dingen.

Op https://wolliglandleven.nl vind je de data van de volgende Wollig landleven fairs. De eerstvolgende fair is zondag 15 mei in Vledder.


Woolstock 

Woolstock, het hipste handwerkfestival is zaterdag 21 mei. Het is een festival met muziek, creativiteit en gezelligheid! Het festival wordt georganiseerd op het prachtige Fort Wierickerschans in Bodegraven. Er worden verschillende workshops gegeven, Meet & Greets en demonstraties. Aanwezig zijn onder andere Karin Bloemen, DenDennis en Mr. Knitbear, en Bregje van Studio Spintol. Op www.homemade4you.nl vind je meer informatie.

Het beloofd een heerlijke dag te worden! Ik had een kaartje voor dit festival, helaas valt het precies op dezelfde dag als een concert waar ik in mee speel. Heel spijtig dat ik er niet heen kan.

Heb je ook zin gekregen om naar één van de events te gaan?

Ik zeker wel! De eerstvolgende waar ik heen zal gaan is waarschijnlijk de Wollig landleven fair in Vledder 15 mei. Nog een tip: spreek met jezelf een budget af wat je mag uitgeven. Houd je daar ook aan, anders loopt het helemaal uit de hand!

Agenda

In mijn komende blogs zal ik de agenda's in de gaten houden en de komende events aankondigen. Misschien kom ik je wel tegen op één van de events!

Liefs Else Marie

Neem ook eens een kijkje op mijn site:

Something Else by Else Marie

www.elsemarie.eu


Reactie plaatsen