Ontdek de goedgemutste smoothies in het koelschap!
Ontdek de goedgemutste smoothies in het koelschap!

Heb jij “ze” al in de winkels gespot? Ik bedoel.. de mutsjes voor de breicampagne. Ze zijn/staan vanaf februari 2018 in de supermarkten. De smoothies van Innocent en dan wel goed gemutst!

Weet je nog? Ik schreef een blog over de breicampagne. In de blog heb ik een patroontje voor een mutsje bedacht. Het is gehaakt, maar het lijkt gebreid. Klik hier: https://breiclub.nl/over-haken/breicampagne/

Ik deed gisteren mijn boodschappen in Harlingen (Friesland)  bij twee supermarkten en spotte mutsjes in allerlei kleuren, zowel gebreid als gehaakt. Ik zag smoothies goed gemutst in het koelschap staan 😉 Zo vrolijk en warm.. huh! Grapje…zo vrolijk en warm gemutst was het nog nooit in het koelschap!

Het is zo leuk om de mutsjes te zien en te ontdekken. De mutsjes die vele mensen met liefde en zorg gemaakt hebben. Ik werd er gewoon blij van 😊

Ook wij deden met deze actie mee. Vorig jaar tijdens KreaDoe heb ik mijn mutsjes ingeleverd.

De inleverbox was toen al aardig gevuld. En nu zitten de vele mutsjes met labels van de goedgemutste breicampagne op de smoothies van Innocent. Zo leuk!

Ik keek ook of mijn gehaakte mutsjes er toevallig bij zaten. Dat zou heel verrassend zijn! Nee helaas niet. Hoop dat ik “ze” nog ergens voorbij zie gaan… Wat staat het toch leuk die prachtige gekleurde exemplaren; mutsjes met hartjes, streepjes en allerlei vormen waaronder beestjes en bekende figuurtjes ..echt zo leuk!

Op Facebook komen er veel foto’s van “gevonden mutsjes” langs. Wat een verschillende soorten mutsjes zijn er gemaakt. Het doel van deze actie is zo belangrijk!

Innocent Nederland: “Voor elke verkochte gemutste smoothie geven we geld aan het Nationaal Ouderenfonds. Daarmee organiseren zij gezellige uitjes voor eenzame ouderen.”

Wil je mee doen dat kan natuurlijk altijd! Hier vind je mooie patroontjes voor de mutsjes. http://sophietjes.nl/goedgemutste-breicampagne/

Je kunt lid van de Facebook groep worden: Goedgemutst breien & haken

Hopelijk heb ik je aangestoken 😉!!

Ga je ook aan de haak of klim je in je breipennen, voor de breicampagne?

Groet,

Ingrid Terpstra

https://www.hobbydingen.com

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 13 Feb 2018

Leuk! Ook ik heb wat mutsjes opgestuurd. Ik had ze nog niet gespot, maar zal er zo op letten als ik boodschappen doe :-) Groetjes, Akkelien

Corrie
Door

Corrie

op 13 Feb 2018

Zoals jij de geribbelde mutsjes haak, heb ik er al heel veel gehaakt. Ook naar eigen idee .

Reactie plaatsen