patronen agenda
Breiclub patronenagenda


Eindelijk! De Breiclub patronenagenda is binnen! Ik heb er lang naar uitgekeken. Ook getwijfeld of ik het wilde. Ik gebruik al jaren geen papieren agenda meer. Mijn agenda op de telefoon is alles wat ik nodig heb, dacht ik.

Tot ik de agenda thuis kreeg! Wat is de patronenagenda mooi!

Eerste indruk


Oké, wat opvalt is het formaat. Het is een hele grote agenda. Ongeveer A4 met harde kaft en de dikte is ruim 3,5 cm. Geen agenda voor in je tas dus. Hij is zwaar en van goede kwaliteit. Een agenda om mee te pronken! Hij staat prachtig op de salontafel of keuken tafel.


De kleuren zijn rustig, roze met vintage groen. Echt mijn kleuren! De inhoudsopgave is duidelijk en er is zelfs een uitleg hoe je de agenda kan gebruiken.

Agenda


De agenda is zo gemaakt dat je zelf de maand en de datum in kan vullen. Ben je een weekje weg of heb je weinig afspraken? Dan sla je die week gewoon over en ga je daarna weer verder. Niet aan maand of jaar gebonden dus.Inhoud

Naast de agendafunctie vind je bij elke week een patroon. Dat kan van alles zijn: bijvoorbeeld een kussenhoes, een mandje, een trui. De patronen vind je op de aangegeven pagina's.


Tussendoor vind je leuke quote 's die natuurlijk met breien of haken te maken hebben. Ook staan er 12 verrassingen in met een QR code, als je deze scant verschijnt er een link naar een pagina waar je de verrassing kunt vinden!

Er zijn ook project pagina's waar je uitgebreid gegevens in kunt vullen. Welk materiaal je gebruikt, naalddikte, kleuren aantal bollen en nog veel meer.


Aanrader?

Zeker! Het is een prachtige agenda. Het is luxe agenda door de harde kaft met de rug van stof. Het papier is stevig en glad en voelt fijn aan. Door het kleurgebruik oogt de agenda rustig en is het overzichtelijk. 

De week is per 2 pagina's dus je kan hem open laten liggen. Ook kun je het to do lijstje, lopende projecten of notities invullen. Ik vind het fijn dat je zelf de datum kan invullen, zo heb je geen lege pagina's in je agenda.

De patronen zijn erg duidelijk door het grote lettertype. De foto's zijn duidelijk en nodigen uit om aan een project te beginnen! Het zijn veel projecten en ook zo verschillend, kleine projecten die je even tussendoor kan kan doen maar ook grotere uitdagende projecten zoals een trui of vestje.

Deze super leuke agenda kan je bestellen via: https://breiclub.nl/patronenagenda/


Ik heb met veel plezier deze blog over de patronenagenda van Breiclub geschreven. Het is zo leuk om de agenda door te bladeren en te gaan gebruiken.

Mijn twijfels zijn weg, het is echt heel fijn om (weer) een papieren agenda te hebben!

Reactie plaatsen