Breiboek Filati Special MANN! - Breiclub.nl
Breiboek Filati Special MANN!

Breiboek Filati Special MANN! Patronenboeken met ontwerpen voor heren/mannen zijn in mijn beleving schaars. Er zijn wel patronenboeken waar zowel patronen voor dames en heren staan.  Dat maakt het dan nog een beetje goed.

Maar ik heb er weer eentje gevonden: Filati Special MANN!! Het is een klein en compact boekje. Met 19 verschillende patronen.

DIE WIL IK !

Op de cover van het boekje vind je de tekst “DIE WIL IK!” Op de eerste pagina wordt dit als volgt uitgelegd:

WAAR MANNEN VAN HOUDEN? Indrukwekkende exemplaren, waarmee MAN op elk uur van de dag goed gekleed is. Stoere mannelijke kleding, waarmee hij er in zijn vrije tijd smart uitziet. En coole mode, die hem door het stoere jaargetijde begeleidt.

Kortom, looks, die tijdloos, ongedwongen en altijd passend zijn. Nou, dan gunnen we hem dat toch! En mocht het een of andere stuk ook bij ons in de smaak vallen, mogen we dat zeker een keertje van hem lenen –  gewoon zeggen: DIE WIL IK!”

De patronen

In het patronenboek vind je diverse patronen: voor sjaals, mutsen, truien, een spencer, een dik vest.

2 sjaals in het boekje: een effen stoere sjaal in ribbelsteek en een gekleurde sjaal in boordpatroon 2 recht 2 averecht. Gemaakt van comfortabele garens: de effen sjaal in een cashmere garen; de gekleurde sjaal in een superbaby kwaliteit.

Niet moeilijk om te maken, voor beiden heb je 5 bollen nodig. Kies een kleur die mooi past bij zijn winterjas. Als het buiten guur en koud is, wil je een van deze sjaals vast van hem lenen 😉

In het boekje vind je een aantal kabeltruien. Ik laat je er eentje zien. Gebreid in een alpaca garen en daarmee warm en comfortabel. Met een stoere kraag, bijna een beetje als een schipperstrui. De kabels zijn gebreid over 8 steken.

breiboek Filati

Een leuke trui om te maken en nog leuker om te zien dat je partner die trui ook echt aan heeft. Lijkt ook mooi in een stoere grijstint …. Deze trui kunnen wij ook prima lenen, hoor!

Breiboek Filati Special MANN! 

Dit is een leuk patronenboek. Zeker ook gezien de prijs. Voor € 3,00 krijg je 19 patronen.

In het begin van het patronenboek staat deze foto: maar dat zal er wel niet van komen …….. Af en toe een sjaal en af en toe een stoer vest, ja.

Maar een heel rek, ik denk niet dat dat er ooit van komt …….

Breiboek-Filati-3

Diny
Door

Diny

op 20 Mar 2016

Hallo er staan geloof ik hele leuke dingen in ,maar ik kom er niet achter Hoe ik het kan bestellen dan ?

anja
Door

anja

op 17 Aug 2019

ik kom er ook niet achter

anja
Door

anja

op 17 Aug 2019

hoe kan ik dit boekje bestellen met partonen

Reactie plaatsen