Doen, durven of de waarheid: Eenhoorn Onesie haken
Doen, durven of de waarheid: Eenhoorn Onesie haken
Leuke leestips
Babette Nijhof
Leuke leestips
2 min
4

Doen, durven of de waarheid: Eenhoorn Onesie haken

2 min
4

DenDennis daagde me uit om ook voor Elsa een Eenhoorn Onesie te ontwerpen, zodat ze op de Kreadoe (31 oktober tot en met 4 november in de Jaarbeurs Utrecht) samen in hun onesies op de foto kunnen…. Zou toch leuk zijn als dat lukt, denk je niet?

Ken je dat spelletje? Doen, durven of de waarheid? Het is een spelletje wat wel eens gespeeld wordt op (kinder)feestjes en het is heel simpel. De vraag is: ‘Doen, durven of de waarheid’ en diegene die aan de beurt is kiest dan hetgeen wat hem of haar het meest aanspreekt en krijgt in die categorie een opdracht.

Waarom ik hier ineens aan moest denken? Omdat ik op de Handwerkdagen door collega amigurumist DenDennis uitgedaagd werd om iets te doen… Misschien wist je het al, maar het nieuwste boek van DenDennis: ‘Héél veel knuffels HAKEN met deze dubbeldikke DenDennis’, is recentelijk uitgekomen. In dit boek zijn oudere patronen van deze amigurumist verzameld samen met leuke nieuwe patronen.

Ook de ster van elk DenDennis boek, DenDennis kreeg hiervoor een leuke nieuwe outfit en deze spotten ik en mijn lieve popje Elsa al op de Handwerkdagen. Hij heeft namelijk een Eenhoorn Onesie aan! Dat vroeg natuurlijk om een fotomomentje met DenDennis en Elsa!

De uitdaging
Terug naar doen, durven of de waarheid. Dennis daagde me uit om ook voor Elsa een Eenhoorn Onesie te ontwerpen, zodat ze op de Kreadoe (31 oktober tot en met 4 november in de Jaarbeurs Utrecht) samen in hun onesies op de foto kunnen…. Zou toch leuk zijn als dat lukt, denk je niet? Deze uitdaging leek me te leuk om niet aan te pakken, ondanks dat ik met het beursseizoen, voorbereiden van workshops en nog tig andere deadlines al druk genoeg zou hebben. Ik vroeg voor de zekerheid op Instagram nog wat mijn volgers ervan zouden vinden en werd al snel overspoeld door alle reacties met: ‘DOEN!!!!!’


Inmiddels staat de Kreadoe al bijna voor de deur en moet de onesie nog steeds uit mijn naalden getoverd worden. Gaat het me lukken? Als het lukt, zie je de foto op 31 oktober op Instagram verschijnen

Liefs,
Alexa

Voor meer inspiratie kun je natuurlijk terecht op mijn Instagram of mijn blog.

Ik ben één van de vijf Breiclub-ambassadeurs en wij bloggen iedere zondag om de beurt.
Volg ook mijn mede ambassadeurs Akkelien, Renske, Wietske en Sietske.

Reacties
Categorieën