Brei- en haaktijdschriften april 2016 - Breiclub.nl
Brei- en haaktijdschriften april 2016

Brei- en haaktijdschriften april 2016

Mollie Makes nr. 21/2016

Mollie Makes is een mooi vormgegeven tijdschrift met inspiratie voor handgemaakte woondecoratie, accessoires en kleding. Het is dus meer dan alleen breien en haken.

Het populaire Engelse tijdschrift Mollie Makes wordt ook in het Nederlands uitgegeven. Ervaring leert dat leuke projecten in de Engelse Mollie Makes later ook in de Nederlandse uitgave verschijnen. Een kwestie van geduld dus.

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 21 van de Nederlandse Mollie Makes voor €6,95 met een gratis setje potloden. Op de omslag staat een beertje gemaakt van sokken. Er komen geen breinaalden aan te pas!

Verder staat er een patroon in voor het breien van handschoenen met sieraden. Op haakgebied staan er potjes in met gehaakte jasjes en mutsen en een patroon voor een lampenkap.

Brei- en haaktijdschriften april 2016
Foto: Facebook Breien is

Simply breien april/mei nr. 3/2016

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 3 van Simply breien voor €5,95 met een gratis uiltje toerenteller. De strandtas, sierband voor een handdoek en een aardbeien sleutelhanger zijn wat mij betreft de leukste patronen van dit nummer.

Simply haken april/mei nr. 3/2016

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 3 van Simply haken voor €5,95 met gratis haaknaalden maat 4,5 en 6. Ze zijn niet heel sterk, maar ideaal voor in het vliegtuig! De ijsprinses is mijn absolute favoriet in dit nummer.

Er staat een interview in met Madeleen, die dit lieve knuffelkonijntje heeft ontworpen. Ze heeft gebruik gemaakt van de mochila haaktechniek. Je kan het patroon kopen in haar Etsy webshop.

Brei- en haaktijdschriften april 2016

Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen op bovengenoemde tijdschriften. Heb je een los nummer gemist? Geen nood, ze zijn na te bestellen via handwerk webwinkels.

Welke brei- en haaktijdschriften lees jij graag?

Lyda Mendes da Costa
Door

Lyda Mendes da Costa

op 19 Nov 2018

Ik ben op zoek naar het patroon van de IJsprinses uit het blad Simply haken nr. 3 uit 2016. Ik heb een gedeelte, maar ben de rest kwijt. Wie kan mij hieraan helpen?

Reactie plaatsen