Brei en haaktijdschriften juni/juli 2016 - Breiclub.nl
Leuke leestips
Babette Nijhof
Leuke leestips
3 min
3

Brei en haaktijdschriften juni/juli 2016

3 min
3

Deze brei en haaktijdschriften liggen nu bij de boekhandel. Welke lees jij graag?

Mollie Makes nr. 3/2016

Mollie Makes is een mooi vormgegeven tijdschrift met inspiratie voor handgemaakte woondecoratie, accessoires en kleding. Het is dus meer dan alleen breien en haken.

Het populaire Engelse tijdschrift Mollie Makes wordt ook in het Nederlands uitgegeven. Ervaring leert dat leuke projecten in de Engelse Mollie Makes later ook in de Nederlandse uitgave verschijnen. Een kwestie van geduld dus.

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 3 van de Nederlandse Mollie Makes voor €6,95 met decoratief papier voor scrapbooken. Voor de breiers staat er een verjaardagsslinger in en voor de hakers kussens, onderzetters en kleedjes.

Simply breien juni/juli nr. 4/2016

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 4 van Simply breien voor €5,95 met een gratis breiprojectenboekje om alle gegevens van je breiprojecten en garens te noteren.

Brei en haaktijdschriften

Onderstaande sneak preview is afkomstig van Facebook Breien is.

Brei- en haaktijdschriften

Simply haken juni/juli nr. 4/2016

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 4 van Simply haken voor €5,95 met 3 gratis transparante plastic haaknaalden maat 4,5 en 6. Handig voor in het vliegtuig!

De superheld teckel van Ilaria Caliri en de meloentas vind ik de leukste patronen van dit nummer.

Brei- en haaktijdschriften

Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen op bovengenoemde tijdschriften. Heb je een los nummer gemist? Geen nood, ze zijn na te bestellen via handwerk webwinkels.

Aan de Haak juni nummer 4 2016

Nummer 4 van Aan de Haak voor €5,95 bevat een patroon van een hondje (matroosje). Ook staat het bloemkussen uit het boek Haken en kleur van Saskia Laan en Claire Boeter in dit nummer. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Brei- en haaktijdschriften

Wieke-Magazine 03 Kleur Bekennen 2016

Het Wieke-Magazine is een handwerk tijdschrift van Wieke van Keulen, dat 4 keer per jaar verschijnt. Het derde nummer Kleur bekennen is nu voor €9,95 verkrijgbaar. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten.

Brei- en haaktijdschriften

Welke brei- en haaktijdschriften lees jij graag?

Reacties
Categorieën