Brei en haaktijdschriften juni/juli 2016 - Breiclub.nl
Brei en haaktijdschriften juni/juli 2016

Deze brei en haaktijdschriften liggen nu bij de boekhandel. Welke lees jij graag?

Mollie Makes is een mooi vormgegeven tijdschrift met inspiratie voor handgemaakte woondecoratie, accessoires en kleding. Het is dus meer dan alleen breien en haken.

Het populaire Engelse tijdschrift Mollie Makes wordt ook in het Nederlands uitgegeven. Ervaring leert dat leuke projecten in de Engelse Mollie Makes later ook in de Nederlandse uitgave verschijnen. Een kwestie van geduld dus.

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 3 van de Nederlandse Mollie Makes voor €6,95 met decoratief papier voor scrapbooken. Voor de breiers staat er een verjaardagsslinger in en voor de hakers kussens, onderzetters en kleedjes.

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 4 van Simply breien voor €5,95 met een gratis breiprojectenboekje om alle gegevens van je breiprojecten en garens te noteren.

Brei en haaktijdschriften

Onderstaande sneak preview is afkomstig van Facebook Breien is.

Brei- en haaktijdschriften

Bij de boekhandel ligt momenteel nummer 4 van Simply haken voor €5,95 met 3 gratis transparante plastic haaknaalden maat 4,5 en 6. Handig voor in het vliegtuig!

De superheld teckel van Ilaria Caliri en de meloentas vind ik de leukste patronen van dit nummer.

Brei- en haaktijdschriften

Het is niet mogelijk om een abonnement te nemen op bovengenoemde tijdschriften. Heb je een los nummer gemist? Geen nood, ze zijn na te bestellen via handwerk webwinkels.

Nummer 4 van Aan de Haak voor €5,95 bevat een patroon van een hondje (matroosje). Ook staat het bloemkussen uit het boek Haken en kleur van Saskia Laan en Claire Boeter in dit nummer. Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten.

Brei- en haaktijdschriften

Het Wieke-Magazine is een handwerk tijdschrift van Wieke van Keulen, dat 4 keer per jaar verschijnt. Het derde nummer Kleur bekennen is nu voor €9,95 verkrijgbaar. Het is ook mogelijk een abonnement af te sluiten.

Brei- en haaktijdschriften

Welke brei- en haaktijdschriften lees jij graag?

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Bianca
Door

Bianca

op 04 Jul 2016

Wieke magazine nummer 2 is uit. Nummer 3 komt in september pas!

Jenny Haveman
Door

Jenny Haveman

op 10 Jul 2016

Hallo,waar is het breitijdschrift Sandra nog te koop?

Pia.Snijder
Door

Pia.Snijder

op 08 Jan 2017

Hallo Mensen Hoe kan ik Simply haken juni/juli nr. 4/2016 nog kopen Het gaat me om het patroon van de vest met zes hoeken Vriendelijke groet Pia Snijder

Reactie plaatsen
Your information is safe with us