Babysets haken, boekenreview MET give away - Breiclub.nl
Boekenreview 'Babysets haken'  MET give away

Zoals jullie vast in mijn vorige blog hebben gelezen ben ik naar de boekenlancering van Babysets haken geweest. Jullie hebben nog een boekenreview van mij tegoed dus dat doe ik bij deze!

Het prachtige boek kreeg ik op 1 juli 2017 in handen, vers geperst. Het ruikt ook echt als zo’n vers gedrukt boek, heerlijk! Nog niemand heeft er met zijn handen aangezeten, ik ben de eerste.

Als je het boek openslaat zie je direct alle 5 de babysets in een prachtig overzicht. Ik bestudeer ze aandachtig en vind ze allemaal even leuk. Nou ja, er springen er altijd een paar extra uit.

Dan blader ik door en kom ik bij het voorwoord/inhoudsopgave. Het staat supermooi per pagina aangegeven, zowel de hoofdstukken per knuffel als per projectje.

Babysets haken

Verder bladerend komt er een dubbele pagina met een benodigdheden overzicht, dat is handig! Even checken of je alles in huis hebt, bijbestellen indien nodig en hup je kan aan de gang.

Dan kom je bij uitleg haaksteken. Helemaal super, voor wie ze nog niet kent of niet helemaal onder de knie heeft is dit echt een must!

Vervolgens komt het onderdeel babysets in elkaar zetten, kijk dat vind ik nou handig! Eindelijk eens stap voor stap goed beschreven wat je moet doen. Dit vind je niet vaak in een boek, chapeau!

Doorbladerend kom ik bij het hoofdstuk haken met pluisgarens. Het haken met pluisgaren is anders dan het haken met katoen. Vooral op facebook lees ik vaak de grote hulpvragen omdat mensen de steken niet kunnen zien. Dit is inderdaad zo en je haakt dus alles op gevoel. Dit is echt een omschakeling en Stefanie heeft hier dus een heel handig hoofdstuk over geschreven.

Dan kijk ik verder en stuit ik op aap Abel. Ik ben VERLIEFD!

Als je een beetje mijn blogs gevolgd hebt weet je wel dat ik gek ben op de apen die Stefanie heeft ontworpen. Aap Alex heb ik laatst gemaakt voor een blog op CuteDutch en ik heb aap Lucas al vele malen gemaakt. Weer een aap, hoe krijgt ze het toch voor elkaar. Iedere keer weer wil ik, zodra ik een apenontwerp van haar zie, mijn haaknaald pakken en aan de slag gaan.

Babysets haken

De prachtige (net nieuw uitgebrachte) koffertjes die ze op de boekenlancering ook personaliseerde staan in het boek. Wauw wat zijn ze mooi! Zo kan je de set natuurlijk heel leuk cadeau doen op bijvoorbeeld een babyshower, of de 1e verjaardag van een kleintje. Echt heel gaaf, zo maak je de set echt af.

Wat me aan konijn Kyra vooral opvalt zijn haar stralende fonkelende oogjes. Stefanie heeft daar heel goed over nagedacht bij haar ontwerp, dat moet bijna wel! Dit maakt Kyra NOG leuker.

Babysets haken

Dan hond Harold, dat vind ik persoonlijk een mindere. Dat heeft eigenlijk alleen te maken met het feit dat ik zelf echt een hele grote kattenfan ben. Als hond Harold nou een poes was geweest had ik waarschijnlijk dit review niet eens geschreven maar zat ik al te haken. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat de rammelaar van de hond echt om op te vreten is!

Babysets haken

Varken Vera is in een prachtige roze kleur gehaakt. Deze kleur knalt het boek uit. Echt heel erg mooi en weer eens wat anders dan al die schapen en beren.

Babysets haken

Dan valt mijn blik op de muizenspaarpot. Wat een schatje! Ik denk dat ik die ga haken voor mijn katten-speelgoed-geld. Hoe leuk zou dat zijn?

Babysets haken

Zo, ik hoop dat jullie een goede indruk gekregen hebben van wat er in het boek staat. Ik hoef natuurlijk niet te vertellen dat ik MEGA fan van dit boek ben, want dat is natuurlijk allang duidelijk.

Give away: Babysets haken

Nu de GIVE-AWAY! Ja, alweer. Wat ben ik toch een bofkont dat ik mijn blog kan opleuken met een give-away.

Wat moet je doen?

Stuur een mail naar info@minkjes.nl en zet in het onderwerp “Give away Babysets haken”. Zet in het bericht alleen je naam en e-mailadres, want dit is genoeg.

Je kunt meedoen t/m woensdag 19 juli 12.00.

Hierna sluit de inschrijving en maak ik uiterlijk woensdag 19 juli 20.00 bekend wie de winnaar is. Diegene krijgt een mailtje terug, en tevens zet ik de uitslag op mijn facebookgroep Minkjes Handmade. Die pagina volgen is dus ook erg handig. Ik zal de uitslag ook onder mijn blog bij de reacties plaatsen, dus houdt ook deze goed in de gaten.

Tot slot zou ik het erg leuk vinden als je de facebookgroep CuteDutchies! ook zou volgen en er wellicht je gemaakte spulletjes op zou posten! Laten we de babysets door heel Nederland verspreiden!

Veel succes met de give-away, en bedankt voor het lezen. Tot mijn volgende blog!

Tiny hendriks
Door

Tiny hendriks

op 14 Jul 2017

Goede orgen heb net weer kunnen genieten van je mooi geschreven blog .wat een duidelijk uit leg ook ,kijk al weer uit naar het volgende .....groet tiny

Patty
Door

Patty

op 14 Jul 2017

Wederom een erg leuke blog! Wat schrijf je toch heerlijk enthousiast!

Minke
Door

Minke

op 19 Jul 2017

Beste deelnemers, Uit alle inzendingen is een winnaar getrokken. Inzending nummer 55 heeft het boek gewonnen, dit is Nicole van der Kloot. Gefeliciteerd! Voor de rest van de deelnemers, bedankt voor het meedoen. Het boek kan je alsnog bestellen via de volgende link: https://www.cutedutch.nl/products/babysets-haken?variant=40354168908 Wellicht tot de volgende keer! Liefs, Minke

Reactie plaatsen