Page content

Warmetruiendag 10 februari 2017

article content

Warmetruiendag 10 februari 2017

Ik hou van warme truien, van die lekkere woontruien, zoals ik ze noem. Zo’n trui die je aan hebt als het buiten koud is, de kachel al hoog genoeg staat (en je nog zit te kleumen) en je favoriete film of serie op tv is. Het is niet alleen heerlijk warm, maar ook nog eens heel goed voor het milieu! “ Greenchoice Warmetruiendag ” probeert mensen hier bewust van te maken en organiseert jaarlijks een “Warmetruiendag”. Warmetruiendag

En op 10 februari 2017 is het weer zo ver!!! Ik hoop dat jullie ook mee doen. Hebben jullie nog een mooie warme trui in de kast? Of misschien wil je nog wel een trui breien, speciaal voor deze gelegenheid?! Je hebt nog ruim 2 maanden de tijd, dus dat gaat vast lukken!!

De organisaties achter de Greenchoice Warmetruiendag

De Greenchoice Warmetruiendag wordt jaarlijks op of rond 16 februari gehouden, rond de verjaardag van de inwerkingtreding van het Kyotoprotocol.

De bedoeling van het Kyotoprotocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen.

Het Klimaatverbond is de Nederlandse initiatiefnemer van de Warmetruiendag; zij organiseerde deze actie van 2007 tot en met 2012 zelfstandig. Vanaf 2013 organiseren Greenchoice en het Klimaatverbond deze nationale energiebesparingsactie samen en heet het de Greenchoice Warmetruiendag.

Meld je aan en doe mee!

Op de site warmetruiendag.nl, kun je je aanmelden voor deze dag. Maar je kunt ook een patroon van de trui van 2016 en 2015 vinden! Je kunt zelf acties opzetten; een brief maken voor je werk of een poster ophangen om nog meer mensen over te halen om mee te doen.

Ik doe mee en ik daag jullie allemaal uit om ook mee te doen! Post een foto op facebook onder het bericht van deze blog en laat zien hoe jij je warm aan gaat kleden op 10 februari 2017!!

Succes!

Lieve groet,

Aline

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te creëren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

0 reacties op “Warmetruiendag 10 februari 2017

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.