Wat wordt jouw zomerproject? - Breiclub.nl
Wat wordt jouw zomerproject?

Wat wordt jouw zomerproject? Het is weer om lekker in te tuin te zitten en bezig te zijn met je hobby. Maar wat is nu een fijn zomerproject voor in de tuin of op het balkon?

Hoe heerlijk kan het zijn?! Op een warme zomerse dag lekker buiten genieten van je haak- of breiwerk met een koel glas en wat lekkers binnen handbereik op je lievelingsplekje in de schaduw. Maar dan rijst de vraag: wat ga ik maken? Kies je voor een fijne zomerse omslagdoek, een kleine knuffel of iets anders lichts? Of kies je alvast voor een project waar je in de winter iets aan hebt, zoals een trui of een deken?

Iets lichts

Wat wordt jouw zomerproject

Het eerste klinkt natuurlijk het meest logisch, omdat je met dit warme weer niet met iets groots, zwaars en warms op schoot wil zitten. En iets maken waar je meteen iets aan hebt is natuurlijk wel het leukst. Deze zomersjaal staat dan ook nog erg hoog op mijn to do lijstje.

[tweetquote]Wat haak of brei jij in de zomer? Laat het weten @breiclubnl[/tweetquote]

Toch alvast iets voor de winter

Ikzelf kies uiteindelijk toch voor een winterproject. Dit heb ik het afgelopen jaar ook gedaan en het vest dat ik toen op de camping breide was heerlijk toen het eenmaal weer wat kouder werd. Deze maak ik dit jaar ook weer, maar dan in een andere kleur. Ook breide ik op de camping alvast een paar sokken om dezelfde reden.

Wat wordt jouw zomerproject-3

Wat wordt jouw zomerproject-4

CAL 2015

Ik hoor ook veel mensen om me heen die heerlijk in het zonnetje met de CAL 2015 bezig zijn, terwijl deze op het moment ook behoorlijk zwaar wordt op je schoot.

Voor de afwisseling is het dan vaak leuk om ook een kleiner projectje waar je niet al te veel bij na hoeft te denken te maken, zoals bijvoorbeeld een knuffeltje voor de kinderen.

Wat wordt jouw zomerproject-1

Ook gebruik ik de zomer om een paar van mijn vele half afgemaakte haakwerkjes eindelijk eens af te maken. Na de zomer kan ik dan lekker beginnen aan een van de vele andere projecten die ik nog op mijn lijstje heb staan.

Wat wordt jouw zomerproject? Ik ben ook benieuwd waarom je hiervoor kiest!

Laut
Door

Laut

op 12 Jul 2015

Ik ga druk bezig met een poezenmand . Eentje die in het wit is met een muizen hoofdje er op. Speciaal voor mijn blinde oude kat (Lucky) die net als zijn broertje (mazzel) nierproblemen ontwikkeld en daar niet oud mee wordt. Vorig jaar heeft zijn broertje met een accuut nierfalen ons verlaten. Hopelijk slaan alle medicaties aan en eet hij het dieeët voer aan dan hebben we nog een aantal tijd met hem. Daarom voor hem zo mooie mand aan het haken...

Reactie plaatsen