Sinterklaas raamslingers haken
Sinterklaas raamslingers haken
26 november 2019 

Sinterklaas raamslingers haken

Tegenwoordig zie je met sinterklaas in aantocht allerlei versiersels voor de ramen. Vaak is dat getekend. Nou ben ik niet zo’n teken ster dus ben ik gaan zoeken naar andere leuke versiersels voor de ramen. En zo kwam ik bij raamslingers. In deze blog deel ik een paar patronen met jullie van raamslingers voor sinterklaas

 

Huisjesslinger

Deze huisjesslinger is echt heel makkelijk te haken. En het is zo leuk om dit voor je raam te hangen. Het patroon kun je downloaden op de site van durable.

 

Sinterklaasraamslinger

Op de site van wolplein vond ik deze prachtige sinterklaas slinger. Ik ben er helemaal verliefd op. Helaas had ik gewoon de tijd niet om hem te haken. Maar wie weet gaat het me deze week nog wel lukken. Dus kijk snel op de site van wolplein voor de Sinterklaas slinger.

Cadeautjes slinger

Op de site van garnstudio vond ik ook nog een leuk patroontje om cadeautjes te haken. De kleuren die zij gebruiken zijn een beetje kerstkleuren. Maar als je ze vervangt voor mooie heldere kleuren dan kunnen ze ook mooi door voor sinterklaascadeautjes. Ook ideaal om je restjes op te haken. Kijk dus snel op garnstudio voor dit mooie patroontje. En dan heb je meteen ook weer een idee voor de kerstdagen.

Heel veel plezier weer met het haken van al dit moois. Welke van de drie vinden jullie het leukst?

Over de schrijver
Hallo, ik ben Taetske en haken is echt mijn grootste hobby. Ik haak eigenlijk al vanaf mijn 10e. Ik heb het haken geleerd van mij beppe (oma). Elke avond zit ik wel met een haakwerkje op de bank. Overdag werk ik of zorg ik voor mijn twee kleine kindjes. Ook kan ik een beetje breien. Maar dat wil ik nog beter leren te doen. Dus dan komt de breiclub goed van pas. Doormiddel van mijn blogs wil ik jullie laten zien wat ik allemaal leuk en interessant vind. Er is namelijk nog zoveel te ontdekken op haak- en breigebied.
Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us