Haken voor pasen, doe me met de Paas CAL- Breiclub.nl
Haken voor pasen

Haken voor pasen : Ik ben druk aan de haak! Dit is de laatste maand van de Mystery Blanket Crochet Along (CAL) van Breiclub. Ik heb een deadline, want op maandag 21 maart start de paas CAL van Wolplein en wil ik mijn Mystery Blanket af hebben, zodat ik mijn handen vrij heb om de paastak te vullen.

Ik heb afgelopen december meegedaan met de Wolplein AdventsCALender. Vierentwintig dagen werd afgeteld naar kerst met een klein patroontje om de boom mee te versieren. Met alle lang lopende CAL’s is het soms een verademing een klein project te doen, dat snel een leuk resultaat geeft. Elke dag werd er een patroon vrijgegeven en met een avondje haken was er weer één af. Mijn jongens stonden ’s ochtends al te zoeken welke ik na hun bedtijd erbij had gehaakt. Kortom: feest!

Haken voor pasen

De foto van de Paas CAL ziet er al super lief uit. Ik kijk er naar uit de eitjes, kuikentjes en konijntjes in vrolijke lentekleuren te gaan haken.

Haken voor pasen

Meer weten over de PaasCAL van Wolplein

Wat is het? Haakpatroontjes voor de paastak

Wie heeft de CAL ontworpen? Wolplein

Uit hoeveel delen bestaat de CAL? Op maandag 21 maart 2016 wordt het eerste patroon onthuld en vervolgens ontvang je zes dagen lang leuke paaspatronen.

Welke taal en haaktermen worden gebruikt? Nederlands

Waar worden de patronen gepubliceerd? Blog Wolplein Paas CAL – Doe mee! en Facebook Wolplein

Zijn er haakpakketten beschikbaar? Ja, er zijn 2 pakketten beschikbaar met SMC Catania in 10 lentekleuren: Paas CAL garenpakket en Paas CAL compleet haakpakket. Het complete haakpakket bevat niet alleen de garen, maar ook een haaknaald nummer 2, vulling en veiligheidsogen.

Haken voor pasen

Ik ga nu snel weer verder haken aan mijn Mystery Blanket, want de klok tikt door tot de Paas CAL start.

Doe je ook mee?

Reactie plaatsen