Page content

article content

Lapjesdeken steken CAL, een leuk project om te maken terwijl je wacht op de mystery blanket 2018

Ik ben al een paar keer tegen gekomen, dat mensen het wachten tot de mystery blanket zo lastig vinden. Ik ben zelf gestart met een leuk en leerzaam project, dat ideaal is om te maken terwijl je wacht tot in oktober de mystery blanket start…..

Al lange tijd maak ik met regelmaat filmpjes op youtube. Een poos terug had ik gevraagd op mijn facebook groep wat voor soort filmpjes ik nog moet gaan maken in de toekomst. Een heel aantal vragen zijn er over haaksteken.  Ik heb hier in mijn vakantie op zitten broeden. Wat kan ik hiermee doen, zonder dat het allemaal losse kleine projectjes gaan worden of allemaal proeflapjes. Ik heb besloten om een lapjesdeken te maken met allemaal verschillende haaksteken. Van elk lapje maak ik een filmpje die ik oa op mijn youtube kanaal plaats.

Ik begin heel makkelijk bij de basis steken. Zo is dit project voor iedereen haalbaar! Ook als je pas net hebt leren haken. Hoe verder we komen, hoe lastiger de steken gaan worden……
De lapjes worden met het garen wat ik gebruikt ongeveer 13×13 cm groot, de maat is erg afhankelijk van het gebruikte garen.

Je kan zelf kiezen met welk garen je gaat werken. Ikzelf haak met scheepjes softfun denim. Meedoen is helemaal vrijblijvend en gratis!

3x per week komen er filmpjes online op youtube, wanneer je je abonneert op mijn kanaal krijg je automatisch een melding als er weer een filmpje online gekomen is.

 

In het introductiefilmpje leg ik nog meer uit over het project:

De eerste serie met lapjes zijn al online gekomen.

Lapje 1:

Lapje 2:

Lapje 3:

Lapje 4:

Omdat de deken nog niet volledig af is, vind ik het super leuk om ook jouw inbreng hierin te gebruiken. Ik heb al diverse aanvragen voor steken gekregen, die ik ga verwerken in de deken. Weet jij een leuke steek? Stuur me dan een berichtje, en ik kijk of ik hem in de deken kan gebruiken!

Ik ben zelf erg enthousiast over dit project. Doe je gezellig mee?

 

Groetjes Renske

www.renskecreatief.nl

www.renskecreatief.blogspot.nl

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Babette
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle & leuke producten te creëren zoals de Mini Mystery's en de Mystery Blanket. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!

Comment Section

3 reacties op “Lapjesdeken steken CAL, een leuk project om te maken terwijl je wacht op de mystery blanket 2018


Door Corian Linnemans op 26 augustus 2018

Wat een leuk project. Ik wilde eerst hetzelfde garen kopen, maar dat wordt toch wel wat prijzig…. Dus op zolder gekropen en ik ga nu heel tevreden met ‘oud’ garen aan de gang. Waar kan ik me inschrijven?


Door Renske op 26 augustus 2018

Wat super leuk! Je hoeft je niet in te schrijven. Abonneren op mijn YouTube kanaal is handig. Dan krijg je steeds een melding bij een nieuw filmpje.
En op mijn eigen blog schrijf ik ook steeds een stukje.
http://renskecreatief.blogspot.nl


Door Marleen op 26 augustus 2018

Leuk

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.