Herfstcreaties haken, herfstblaadjes in prachtige kleuren - Breiclub.nl
Alles over haken
Babette Nijhof
Alles over haken
2 min
5

Herfst

2 min
5

Mooie herfstcreaties haken: Qua temperatuur zou je het niet zeggen, maar als je naar de bomen kijkt, dan is er geen ontkomen aan. De herfst hangt echt in de lucht.

Ik zelf vind de herfst een prachtig jaargetijde. Zolang het tenminste niet continu regent.

Als de zon schijnt en de bomen in prachtige kleuren getooid zijn, dan word ik blij. Niets fijner dan om in de herfst een lange boswandeling te maken en te genieten van de prachtige natuur. Dan thuis lekker aan de koffie en de haaknaalden erbij om natuurlijk mooie herfstcreaties te maken, terwijl de kaarsjes voor een gezellige sfeer zorgen.

Herfstblaadjes

herfstcreaties haken

Zo idyllisch gaat het er bij ons in huis meestal niet aan toe, maar een mens mag toch dromen!! 

Ik vind het leuk om herfstblaadjes te haken en hier een mooie slinger van te maken. Zo breng je een beetje van die prachtige kleuren naar binnen.

Daarnaast bestaan er zoveel verschillende bladeren, dat het nahaken van deze bladeren eigenlijk nooit saai wordt. Je kunt er alle kanten mee op.

herfstcreaties haken

Via deze link kom je bij een mooi haakpatroontje voor een herfstblad. Het patroon staat geschreven uitgelegd, maar je vindt op deze pagina ook een haakdiagram. Het is geen moeilijk patroon, dus ook goed te volgen voor de beginnende hakers onder ons.

herfstcreaties haken

Natuurlijk is er in de herfst meer te zien dan alleen maar herfstbladeren. Het is ook het seizoen van de pompoenen.

herfstcreaties haken

Ik vind het leuk om mijn huis in de herfst op te sieren met echte pompoenen, maar gehaakte exemplaren doen het ook goed.

Ook hiervan zijn op het internet genoeg patronen te vinden. Ik heb er eentje voor jullie opgezocht, die ik zelf erg leuk vind. Hij komt van de site van de Haakheksen. Alleen van de naam word ik al vrolijk.

Via deze link kom je bij het patroon terecht.

herfstcreaties haken

Natuurlijk is er voor wat betreft het thema herfst nog veel meer te verzinnen om te haken. Maar voor vandaag vind ik het wel genoeg. Ik ben wel benieuwd wat jullie haken in de herfst.

herfstcreaties haken

Waar denk jij aan bij het thema herfst?

Reacties
Categorieën