Haak je aan..? de langste vogeltjeslijn
Haak je aan..? de langste vogeltjeslijn

EVZ: Elk vogeltje Zingt zoals het gebekt is”.

Heb je het al gehoord of gezien?
Doe je mee met het maken van een lange vogeltjeslijn?!
Haak je aan?

Kijk eens even.. er is een vervolg op De grootste gehaakte Deken van de Wereld.

EVZ: Elk vogeltje Zingt zoals het gebekt is”.

Ik zag al enkele vogeltjes voorbij vliegen. Op Facebook en elders.

Het is fijn dat men verder gaat met het verbinden van. Want wat was het speciaal! De grootste gehaakte deken(s). Ik schreef er een blog over zie hier: https://breiclub.nl/brei-en-haak-initiatieven/grootste-deken-van-de-wereld-deken-ter-verbinding/

Weet je het nog? Zoveel mensen overal op de wereld bezig met een gezamenlijke doel, namelijk het maken van een grote deken. Super veel mensen hebben meegedaan. In Tietjerk kwamen de dekens te liggen. Dat was een geweldige ervaring. Die verbondenheid! Echt heel speciaal!

En dan nu het maken van vogeltjes. Hoe leuk is dat 😊.Het maakt niet uit hoe en op welke manier je een vogeltje maakt. Als het maar van garen, wol of textiel is gemaakt. Dus pak je haak/breinaalden, stukje stof en maak een vogel. Leef je uit!

En laat de vogeltjes naar de Creazy Ladies: de Hare 10, 8375 GC Oldemarkt vliegen! Dit is één van de inleverpunten. De Contactpersonen zijn: Karin Stins, Monique van der Hoek en Esmeralda de Vries.

De “langste vogeltjes lijn” wordt tijdens het Textiel Festival Weerribben op 14, 15 en 16 juni 2019 gepresenteerd. Dat wordt vast een groot kleurig geheel met al die verschillende vogels!

EDZ: “Na de uitdaging in 2019 worden de vogels verwerkt in allerlei vormen voor diverse goede doelen of worden ingezet om VERBINDING te bevorderen. Denk aan vogeltjes mobiles of speen koorden voor zieke baby’s, knuffeldekens voor kinderen die wat extra aandacht nodig hebben, wandkleden voor scholen om te kunnen praten over diversiteit in de samenleving, als een knuffel voor mensen die even een aai over de bol nodig hebben, een beeldengroep (van diverse vogels) bij een bibliotheek of andere verbindingsplek etc..”

Prachtig toch!

Op Facebook vind je : Haak je aan? Haken is verbinden. Daar kun je nog meer informatie vinden.

Hier een patroon van deze site:  https://www.facebook.com/notes/haak-je-aan-haken-is-verbinden/vogel-16-desi/1028368290681152/

Dit is het patroontje van het kleinste vogeltje 😊 https://sprout-kids.com/blogs/sprouting-ideas/14115893-diy-crochet-bird-party-ideas-for-little-girl-s-birthday-party-diy-craft-projects

Ik ga weer even aan de slag!

Jij toch ook!

Groet,

Ingrid

Https://Hobbydingen

 

 

 

 

Reactie plaatsen