Gehaakte potjes, allemaal leuke “BizzyBeePotjes” - Breiclub.nl
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wie is de ontwerpster van de gehaakte potjes?

High tea party – afsluiter van het workshop seizoen bij “Frutsels en meer” – i.s.m. met Bizzy Bee Klaske ….. Ja dit is de ontwerpster van … de gehaakte potjes.Zoals ik al in een vorig  blog schreef, ben ik met een vriendin naar deze High tea Party geweest.

Zie hier mijn resultaat!

gehaakte potjes

Mijn gehaakt potje

Het potje is speciaal voor deze high tea party ontworpen door Klaske v/der Bij. Ze ontwerpt patronen  voor potjes.  Dit ontwerp heet “Miss Pineapple”.

Wie is “BizzyBeeKlaske” ?

Klaske v/d Bij is 49 jaar oud. Klaske is al jaren creatief bezig, Dit heeft ze van jongs af aan meegekregen van haar mem/moeder  en beppe/oma. Die waren ook altijd bezig, met breien, haken, borduren.

Klaske en haar mem/moeder haken veel samen. Klaske is meer van de Amigurumi`s  en haar mem/moeder van de omslagdoeken en dekens.

Haken is op dit moment Klaske haar favoriete hobby. Hier kan ze haar fantasie helemaal in kwijt!

Sinds vorig jaar is Klaske bezig met ontwerpen van haar eigen  haakpatroontjes, met name voor lege potjes.

Zie hier onder het potje van Klaske.

gehaakte potjes

Opkikkerpotje

Het opkikkerpotje was het eerste potje wat Klaske maakte. Daarna kwam de Kerst serie die Klaske voor zichzelf maakte. Toen kreeg ze de vraag of er ook een patroontje van was..

Zo is het begonnen. Klaske ontwerpt nu patronen voor potjes. Dit vind ze erg leuk werk.

Zo leuk zelfs dat er in het najaar een boekje uitkomt met allemaal leuke “BizzyBeePotjes”, met allemaal nieuwe patroontjes. En ze heeft al 22 potjes ontworpen!!

Daar zijn we erg benieuwd naar.

Klaske geeft ook met Pytsje van Frutsels en Meer regelmatig workshops, en staan met elkaar op allerlei markten.

http://bizzybeeklaske.blogspot.nl/ en http://frutselsenmeer.nl/

Zo maakte Klaske ook voor Valentijnsdag een potje. Deze is ook zo lief en leuk om te maken/haken. Ik heb het potje voor familie gemaakt die hun 25 jarig huwelijk vierde. Ik vulde het potje met rode chocolade hartjes. Dit was een succes!

gehaakte potjes

Valentijnspotje “Cup of love”

Klaske zegt: “Eigenlijk is haken iets heel bijzonders, je hebt een stokje met een klein haakje eraan en een bolletje katoen en daarmee kun je hele leuke en mooie dingen maken!”.

En zo is het!!

Vind jij de potjes ook zo leuk?

Groet,

Ingrid Terpstra

www.hobbydingen.com

Over de schrijver
Mijn naam is Ingrid Terpstra. Ik ben 50 jaar, woon in Friesland met man en 3 kinderen. Mijn beroepen zijn gastouder en peuterspeelzaalleidster. Mijn hobby’s zijn haken, knutselen, fotograferen en tekenen. We wonen bij het water in een fijn huis. Binnenshuis wordt veel gehaakt en gemaakt. Marjan onze oudste dochter en ik zijn “haakverslaafd”. Het haken hebben we een paar jaar terug (weer) ontdekt en nu hebben we een eigen blog “Hobbydingen” genaamd. Op ons blog staan onze creaties! Neem eens een kijkje. www.hobbydingen.wordpress.com Het is fijn om hobby’s te hebben en mensen enthousiast hier voor en hier door te maken.. :-)
Ine vander Heijden
Hettiepompe
Door

Hettiepompe

op 12 June 2018

Hallo klasse hoe kom ik aan de patrone van de potjesze zijn erg mooi hettie

Maggy Vandereyken
Door

Maggy Vandereyken

op 4 September 2019

Hallo, vind uw potjes zo mooi dat ik er al enkele gemaakt heb! Groetjes Maggy

Reactie plaatsen