Page content

Bloesems

article content

Bloesems

Wat zijn de bomen weer mooi. Vol hangen ze met de meest prachtige bloesems. Roze, wit, donkerroze, het is een kleurenpracht. Om vrolijk van te worden. Vooral als er, zoals nu, een zonnetje op schijnt. Omdat het weer nog lang niet altijd warm genoeg is om er buiten van te genieten en omdat deze explosie van bloesems vaak maar kort duurt, gaan we dit keer bloesems haken. We kunnen zo buiten naar binnen brengen en langer van deze (gehaakte) natuurpracht genieten.

We beginnen met een patroon van PjortrTom. Zij heeft met haar gehaakte bloesems een tak versierd. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je de natuur naar binnen hebt gehaald.

Het patroon vind je via deze link.

Mooi toch!!

Het volgende patroon is Miekscreaties. Zij heeft de bloesems in een gehaakte boom geplaatst. Het patroon voor deze boom kun je op haar site kopen. In het patroon van de bloesems vindt je een link naar haar site. Je ziet dan nog meer prachtige voorbeelden van haar boom, bijvoorbeeld met kersen erin. Echt een aanrader. Het haakpatroon voor de bloesems is gratis.

Het volgende patroon bestaat uit bloesems, blaadjes en een koord. Hierdoor ontstaat een bloesemslinger. Leuk om mee te decoreren. Op de foto is te zien hoe een kleerhanger onder andere door deze bloesemslinger een mooie decoratie in huis wordt. Het patroon is van ’t Vienger’oetje .

Tenslotte alweer het laatste patroon van deze week. Het patroon van deze mooie woondeken is gratis te bestellen bij de Breiboerderij. En ja, het is wel een haakpatroon. Deze mooie deken is bedekt met mooie bloesems. De kleuren kun je natuurlijk zelf bepalen. Via de link kom je op de pagina waar je het patroon kunt bestellen. Gewoon in je winkelwagentje leggen.

Dat was hem weer voor deze keer. Ik zou zeggen, blijf vooral genieten van de echte bloesems buiten. Voor je het weet zijn ze weer weg. En daarnaast lekker aan de slag met je gehaakte bloesems.

Veel plezier!

 

Gratis! Download nu 42 patronen

GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:

Wij hebben ook een hekel aan spam
Annika
Hallo allemaal. Mijn naam is Annika. Ik ben getrouwd en samen hebben we vier kinderen. Twee jongens en twee meisjes. Onze jongens hebben een autistische stoornis wat het leven niet altijd makkelijk maakt. Daarnaast werk ik in de zorg met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn grootste hobby’s zijn lezen en haken. Vooral het haken zorgt voor rust in mijn hoofd en ontspanning. Mijn kinderen zijn erg blij met mijn haakverslaving en van hun krijg ik regelmatig de opdracht om iets te maken. Dit kan een poncho zijn, maar ook een grote minionknuffel of een sleutelhanger. Ook mijn man kan mijn hobby wel waarderen, hoewel hij af en toe gek wordt van de grote hoeveelheid wol die door het hele huis verspreidt ligt. Hij begrijpt maar niet waarom je nooit genoeg garen kunt hebben!!

Comment Section

1 reactie op “Bloesems


Door Jacq op 21 mei 2017

Je bloesem is heel mooi. Hier word ik vrolijk van.

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.