Bloesems
Bloesems

Wat zijn de bomen weer mooi. Vol hangen ze met de meest prachtige bloesems. Roze, wit, donkerroze, het is een kleurenpracht. Om vrolijk van te worden. Vooral als er, zoals nu, een zonnetje op schijnt. Omdat het weer nog lang niet altijd warm genoeg is om er buiten van te genieten en omdat deze explosie van bloesems vaak maar kort duurt, gaan we dit keer bloesems haken. We kunnen zo buiten naar binnen brengen en langer van deze (gehaakte) natuurpracht genieten.

We beginnen met een patroon van PjortrTom. Zij heeft met haar gehaakte bloesems een tak versierd. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je de natuur naar binnen hebt gehaald.

Het patroon vind je via deze link.

Mooi toch!!

Het volgende patroon is Miekscreaties. Zij heeft de bloesems in een gehaakte boom geplaatst. Het patroon voor deze boom kun je op haar site kopen. In het patroon van de bloesems vindt je een link naar haar site. Je ziet dan nog meer prachtige voorbeelden van haar boom, bijvoorbeeld met kersen erin. Echt een aanrader. Het haakpatroon voor de bloesems is gratis.

Het volgende patroon bestaat uit bloesems, blaadjes en een koord. Hierdoor ontstaat een bloesemslinger. Leuk om mee te decoreren. Op de foto is te zien hoe een kleerhanger onder andere door deze bloesemslinger een mooie decoratie in huis wordt. Het patroon is van ’t Vienger’oetje .

Tenslotte alweer het laatste patroon van deze week. Het patroon van deze mooie woondeken is gratis te bestellen bij de Breiboerderij. En ja, het is wel een haakpatroon. Deze mooie deken is bedekt met mooie bloesems. De kleuren kun je natuurlijk zelf bepalen. Via de link kom je op de pagina waar je het patroon kunt bestellen. Gewoon in je winkelwagentje leggen.

Dat was hem weer voor deze keer. Ik zou zeggen, blijf vooral genieten van de echte bloesems buiten. Voor je het weet zijn ze weer weg. En daarnaast lekker aan de slag met je gehaakte bloesems.

Veel plezier!

 

Jacq
Door

Jacq

op 21 May 2017

Je bloesem is heel mooi. Hier word ik vrolijk van.

Reactie plaatsen