Amilishly in wonderland
Amilishly in wonderland

Wat een gekke titel voor een blog zullen jullie wel denken. Nou, dat heeft alles te maken met mijn gevoel de afgelopen tijd. Want wauw, wat gebeuren er toffe en te gekke dingen waardoor ik me soms echt net in wonderland waan.

Ik ben al een tijdje bezig als ontwerpster, maar de laatste maanden lijkt alles in een stroomversnelling te raken. Gaaf om mee te maken en gelukkig blijven de ideeën nog steeds binnen stromen, maar ook wel eng natuurlijk. Je weet nooit hoe iemand reageert op jouw werk en je kunt je soms – net als Alice – heel klein voelen tussen alle grote namen.

Ik heb voor deze blog besloten jullie gewoon mee te nemen in wat er allemaal gebeurt.

Prism CAL

Allereerst was er de Prism CAL. Vanaf 19 mei kon mee gehaakt worden met het patroon van mijn regenboogpopje Prism en ruim 30 popjes zijn inmiddels afgerond.

Ik vond het prachtig en magisch om te zien hoe bezig gegaan werd met het patroon, welke inspiratie er uit voort kwam en dat het patroon ook leerzaam bleek te zijn voor haaksters van verschillende niveaus. Benieuwd naar de popjes? Ik heb ze allemaal verzameld in een showbox. Een digitale natuurlijk 😉

Wat ik leuk vind is om te zien hoe met het zelfde patroon zulke verschillende en unieke popjes gemaakt kunnen worden. Het patroon van Prism is onder andere in mijn ETSY shop te vinden.

YLA Box juli

De YLA Box van juli werd deze maand aangekondigd en raad eens wie de ontwerpster blijkt te zijn? Ik moest het natuurlijk al een hele tijd voor me houden, maar deze maand kwam het eindelijk naar buiten.

Ik mocht voor YLA aan de slag met het thema ‘FRIS en FRUITIG’ en heb speciaal voor de box een zomers ontwerp neergezet, zoals je van mij kunt verwachten.

Naast mijn ontwerp zitten er nog meer leuke goodies in deze box en belooft het een echt verwenmoment te worden. Ik kijk al uit naar de 28e, want dan krijg ik mijn eerste echte haakbox ook zelf in handen. En het leuke is dat ik zelf ook nog niet weet wat er nog meer in zit! Ik laat me namelijk graag verrassen! Wil jij hem ook hebben? Klik dan {hier} voor meer informatie.

Workshops

Alsof het feest nog niet compleet is mag ik in september ook workshops gaan geven tijdens de Handwerkdagen in Rijswijk. Ik ga daar met jullie aan de slag om een start te maken aan een zeemeerminnetje. Meer informatie over de workshop en over hoe je je kunt aanmelden, vind je {hier}. Misschien zie ik je dan daar!

Blog series: De avonturen van Elsa

Verder ben ik nog bezig met het opstarten van een blogseries over mijn amigurumi popje Elsa. Gewoon kleine verhaaltjes over wat Elsa en haar zussen (die door jullie zijn of worden gemaakt) meemaken. Ik zal zelf binnenkort de aftrap geven op mijn blog en er staan ook al wat leuke gastblogs op het programma. De blogs zullen via mijn eigen website Amilishly te lezen zijn.

Zoals jullie kunnen zien is er veel gaande en dat doet me enorm veel. Ik vond het leuk om dit met jullie te kunnen delen en kijk natuurlijk uit naar jullie reacties op al deze ontwikkelingen.

Liefs,

 

Voor meer inspiratie kun je natuurlijk terecht op mijn Instagram of mijn blog.

 

Ik ben één van de vijf Breiclub-ambassadeurs en wij bloggen iedere zondag om de beurt. Volg ook mijn mede ambassadeurs Akkelien, Renske, Wietske en Sietske

De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 15 Jul 2018

Wat ontzettend leuk allemaal! Ik ben heel benieuwd o.a. naar de avonturen van Elsa! Groetjes, Akkelien

Alexa (Amilishly)
Door

Alexa (Amilishly)

op 14 Aug 2018

Dankjewel!! Ze verschijnen om de week op vrijdag op het blog :) xx

Greta Kootstra
Door

Greta Kootstra

op 22 Jul 2018

Ik vind ze geweldig. Ga zo door.

Alexa (Amilishly)
Door

Alexa (Amilishly)

op 14 Aug 2018

Lief! Dankjewel <3 Zal ik zeker doen Greta :)

Reactie plaatsen