Even voorstellen! Ik ben Alexa van Amilishly
Even voorstellen! Ik ben Alexa van Amilishly
01 april 2018 

Even voorstellen! Ik ben Alexa van Amilishly

Vanaf vandaag mag ik als ambassadeur gaan bloggen voor de breiclub en ik vind het belangrijk mijn eerste ‘echte’ blog te gebruiken om mijzelf eens voor te stellen. Want misschien heb je al een aantal van mijn blogs hier voorbij zien komen of gelezen. Misschien ben je me al eens tegengekomen op een beurs of volg je mijn blog, facebookpagina of Instagram account. Of misschien – en die kans is nog groter – heb je nog nooit van mij gehoord.

Ik ben Alexa. Ik ben 27 jaar oud en ik ontwerp onder de naam Amilishly amigurumi. Op het moment ben ik vooral bezig met het ontwerpen van popjes, maar voor beestjes draai ik mijn hand natuurlijk ook niet om. Ik ben HBO verpleegkundige, maar dat werkveld heb ik in februari verlaten en nu werk ik fulltime aan Amilishly.

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Uit kleur, muziek, dingen op straat. Ik ben een dromer en ik ben gek op kleur en details. Dat zie je misschien ook wel terug in mijn ontwerpen. Ik ben begonnen met haken toen ik 5 jaar was en begonnen met amigurumi rond 2009.

Ik ben begonnen met het haken van amigurumi (in 2009) toen het nog niet zo bekend was hier in Nederland. Ik heb namelijk een voorliefde voor Japan en alles wat daar bij hoort. Naast het tekenen van manga vond ik dat ik de kunst van het haken van amigurumi mijzelf ook eigen moest maken. Dit begon eerst met simpele ontwerpen en dat is nu uitgegroeid tot Amilishly.
Ik hoop in mijn blogs voor de breiclub kennis over te kunnen dragen en inspiratie te delen. Niet alleen op het gebied van amigurumi, maar ook over breien en haken in het algemeen.

Je kunt me onder andere tegenkomen dit jaar op de Knit&Knot (6,7,8 april), op de Breidagen (11, 12 mei) en de Handwerkbeurs (2019).

Op de Knit&Knot aankomende week sta ik op het bloggersplein met collega ambassadeur Sietske van Sietsaandehaak en ik neem natuurlijk mijn lieve amigurumi mee voor jullie om te zien.

Op vrijdag 6 april kun je bij mij een demo amigurumi haartjes haken volgen, op zaterdag is er een Meet&Greet gepland en kun je terecht voor al je vragen over amigurumi of haken in het algemeen en op zondag ben ik ook aanwezig om gezellig een praatje met je te maken.

Zie ik je daar?

Veel leesplezier!!

Liefs,

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
De Breimeisjes
Door

De Breimeisjes

op 01 Apr 2018

Ha, leuk, dan zie ik je vast zaterdag weer! Je popjes vind ik echt prachtig! Groetjes, Akkelien

Alexa (Amilishly)
Door

Alexa (Amilishly)

op 01 Apr 2018

Dankjewel Akkelien! Gezellig als ik je zaterdag weer zie :) Liefs,

Reactie plaatsen
Your information is safe with us