Page content

Even voorstellen! Ik ben Alexa van Amilishly

article content

Even voorstellen! Ik ben Alexa van Amilishly

Vanaf vandaag mag ik als ambassadeur gaan bloggen voor de breiclub en ik vind het belangrijk mijn eerste ‘echte’ blog te gebruiken om mijzelf eens voor te stellen. Want misschien heb je al een aantal van mijn blogs hier voorbij zien komen of gelezen. Misschien ben je me al eens tegengekomen op een beurs of volg je mijn blog, facebookpagina of Instagram account. Of misschien – en die kans is nog groter – heb je nog nooit van mij gehoord.

Over mij

Ik ben Alexa. Ik ben 27 jaar oud en ik ontwerp onder de naam Amilishly amigurumi. Op het moment ben ik vooral bezig met het ontwerpen van popjes, maar voor beestjes draai ik mijn hand natuurlijk ook niet om. Ik ben HBO verpleegkundige, maar dat werkveld heb ik in februari verlaten en nu werk ik fulltime aan Amilishly.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan. Uit kleur, muziek, dingen op straat. Ik ben een dromer en ik ben gek op kleur en details. Dat zie je misschien ook wel terug in mijn ontwerpen. Ik ben begonnen met haken toen ik 5 jaar was en begonnen met amigurumi rond 2009.

Amigurumi

Ik ben begonnen met het haken van amigurumi (in 2009) toen het nog niet zo bekend was hier in Nederland. Ik heb namelijk een voorliefde voor Japan en alles wat daar bij hoort. Naast het tekenen van manga vond ik dat ik de kunst van het haken van amigurumi mijzelf ook eigen moest maken. Dit begon eerst met simpele ontwerpen en dat is nu uitgegroeid tot Amilishly.
Ik hoop in mijn blogs voor de breiclub kennis over te kunnen dragen en inspiratie te delen. Niet alleen op het gebied van amigurumi, maar ook over breien en haken in het algemeen.

Waar kun je me de komende tijd in ‘het wild’ tegenkomen?

Je kunt me onder andere tegenkomen dit jaar op de Knit&Knot (6,7,8 april), op de Breidagen (11, 12 mei) en de Handwerkbeurs (2019).

Op de Knit&Knot aankomende week sta ik op het bloggersplein met collega ambassadeur Sietske van Sietsaandehaak en ik neem natuurlijk mijn lieve amigurumi mee voor jullie om te zien.

Op vrijdag 6 april kun je bij mij een demo amigurumi haartjes haken volgen, op zaterdag is er een Meet&Greet gepland en kun je terecht voor al je vragen over amigurumi of haken in het algemeen en op zondag ben ik ook aanwezig om gezellig een praatje met je te maken.

Zie ik je daar?

Veel leesplezier!!

Liefs,

E-book "42 brei- en haakpatronen!
GRATIS! Vul je naam + e-mailadres in en download het gratis E-book:
Wij hebben ook een hekel aan spam
Alexa
Hi! Ik ben Alexa, woonachtig in een dorp vlakbij Rotterdam en geboren in 'the Nineties'. Je kunt mij misschien al tegengekomen zijn onder de naam Amilishly. Onder deze naam blog ik over haken, breien en amigurumi en nóg belangrijker: ontwerp ik mijn eigen amigurumi poppen. Ik heb een voorliefde voor Japan, bloemen, ananassen en schattige diertjes en laat mij hier graag door inspireren. Ik hoop via mijn blogs voor de Breiclub jou ook te kunnen inspireren! Meer weten? Volg me dan via Instagram: @Amilishly of kijk op mijn blog: www.amilishly.nl

Comment Section

2 reacties op “Even voorstellen! Ik ben Alexa van Amilishly


Door De Breimeisjes op 1 april 2018

Ha, leuk, dan zie ik je vast zaterdag weer!
Je popjes vind ik echt prachtig!
Groetjes,
Akkelien


Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.