Boekpresentatie: Alles is Haken van Saskia Laan - Breiclub.nl
Boekpresentatie 'Alles is Haken' van Saskia Laan

Op zaterdag 4 juni was het dan zover. Saskia Laan presenteerde haar haakboek Alles is haken in het Inspiratiecentrum van Wolplein. Klokslag 11 uur zat Saskia klaar om haar boek te signeren voor enthousiaste kopers. Hieronder een korte impressie van de boekpresentatie, iets over haakster Saskia Laan en natuurlijk haar boek Alles is haken.

Het was een gezellige drukte bij Wolplein toen ik rond half 1 binnenkwam. Mensen liepen rond om wol te kopen, even koffie of thee te drinken en natuurlijk in de rij te staan voor de rijk versierde tafel waar Saskia Laan, voor iedereen die dat wilde, haar boek signeerde.

Hier even wat foto’s:

Over Saskia Laan

Alles is Haken

Saskia haakt sinds 2011 en is hier volledig verslingerd aan geraakt. Ze is bekend geworden door de succesvolle boekenserie Haken & Kleur, die ze samen met Claire Boeter heeft uitgebracht.

Alles is Haken

Verder is ze bekend door haar haakblog Haken bij Saar en Mien en werkt ze voor Wolplein waar ze samen met Petra Glimmerveen de presentatie doet in het online programma Koffie & Wol en waarin ze elke keer leuke haakpatronen laat zien.

Saskia heeft al eens een interview gedaan voor onze Breiclub. Voor wie dit nog even terug wil zien:

Het boek Alles is haken

Alles is haken is haar eerste haakboek waarvoor ze zelf haakpatronen ontwierp. Het haakwerk van Saskia kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en heldere kleuren. In haar boek staan de mooiste foto’s en ruim 25 patronen van verschillende gehaakte accessoires voor in en rond het huis.

Alles is Haken

Hoe enthousiast Saskia is in alles wat ze aanpakt op haakgebied kun je lezen in het voorwoord van het boek.

“….haken is een manier om de ideeën in mijn hoofd werkelijkheid te maken, en dat is zo leuk! Meer dan dat eigenlijk.”

“Ik hoop dat je, terwijl de dromen werkelijkheid worden, veel plezier beleeft aan de projecten die met veel enthousiasme tot stand zijn gekomen. Ik hoop dat je af en toe het patroon zelf een beetje los kunt laten en je eigen creativiteit de vrijheid geeft, want dat is leuk. Meer dan leuk eigenlijk!”

Ken je het werk en de boeken van Saskia Laan al?

Heb je al eens één van haar ontwerpen gehaakt?

Reactie plaatsen