Scheepjeswol Stone Washed: Ik ben verliefd! - Breiclub.nl
Scheepjeswol Stone Washed: Ik ben verliefd!

Scheepjeswol Stone Washed: Ik ben verliefd! Even geduld, ik ga even vertellen hoe het gekomen is.

Afgelopen week was ik op vakantie maar voor mij geen vakantie zonder wol, haak/breinaalden en ook heel stiekem een blik op laptop of smartphone.

Door die stiekeme blik zag ik op de blog van Janet uit Arnemuiden een sjaal  van ala Sasha, de Zijwaartse Romantische Sjaal gemaakt van een prachtig garen.

Scheepjeswol direct vanaf het vakantieadres besteld

scheepjeswol stone washed

Oh oh oh wat mooi. Het garen heb ik al vaker op de diverse blogs, websites etc. langs zien komen en zo op het eerste oog vond ik het al prachtig.  Ik heb vanaf mijn vakantieadres in het wonderschone Friesland een mailtje naar Janet gestuurd en het pakket besteld.

Toen ik na de vakantie thuis kwam natuurlijk (bijna) als eerste het pakketje opengemaakt en gevoeld. Best wel een beetje gespannen want het zou niet de eerste keer zijn dat ik mij vergiste in een mooi uiterlijk.

De kleur die ik gekozen had, kleurnummer 184 voldoet in ieder geval aan mijn verwachting. Bijna met trillende handen haal ik het garen uit de verpakking, en ja ik kan zeggen met heel mijn hart en met volle verstand: Dit is prachtig garen. Het is zacht, beetje pluizig, een beetje gemêleerd, in 1 woord: HEMELS!

Een ander voordeel is dat je er lekker een stuk mee kunt haken voor je een nieuw bolletje aan moet breken.

Scheepjeswol Stone Washed

Wat kan ik nog meer met Scheepjeswol Stone Washed?

Maar ik wil natuurlijk weten of ik nog meer kan met dit garen, want het lijkt me geweldig een deken hiervan te haken en dan misschien wel eentje met Granny Squares. Hier vind je in de blog van Diana een patroontje van Granny Squares.

sheepjeswol stone washed

Scheepjeswol Stone Washed: Liever breien?

Om te kijken of Scheepjeswol Stone Washed ook  geschikt is om te breien heb ik een proeflapje gebreid. Altijd handig om al bij de hand te hebben als ik brei-inspiratie heb.

Scheepjeswol Stone Washed

Mijn verliefdheid gaat al over in houden van want dit garen breit zacht, egaal en is gewoon super!

Knit along is gestart!

Net als ik mijn ode aan bovenstaand garen aan het schrijven ben begint de Knit Along van Breiclub.nl die hiervan gebreid is. De eerste Breickub knit along is een prachtig tuniek speciaal en alleen ontworpen voor Breiclub leden. Ik ben dus niet de enige die verliefd is!

Heb jij Shceepjeswol Stone Washed al uitgeprobeerd en wat heb je ervan gemaakt? Ik ben erg benieuwd naar foto’s en ervaringen!

Breiclub_banner1a

 

Reactie plaatsen