Webshop in de spotlight: Dutch Wool Diva - Breiclub.nl
Webshop in de spotlight: Dutch Wool Diva

Webshop in de spotlight: Dutch Wool Diva. Handgeverfde garens voor onder meer luxe sokken.

Het lijkt wel een reclamespot zo, maar Agnès verft haar garens met veel zorg in de prachtigste kleurencombinaties. Dit geldt ook voor de spinlonten.

Vaak heb ik in de afgelopen maanden op mijn handen moeten zitten, als ze een update plaatste, maar vorige week ging ik voor de bijl.

Dutch Wool DivaVind je het gek? Nou… ikke niet. Twee van de strengen op deze foto zijn onderweg naar mij toe. Vooral de groene – dat wordt van de zomer een paar sokken voor mij – heel hebberig gezegd misschien, maar toch. Groen is absoluut mijn kleur, en dat weten de mannen bij mij thuis.

De andere, die naar mij onderweg is – Labradorite – is inmiddels uitverkocht. Om te snoepen!

 

dutchwooldiva

Spinwol

Ook haar spinwolletjes zijn kunstwerkjes op zich. Bijna jammer om ze tot draad te verwerken – je zou ze bijna de hele tijd willen knuffelen. Agnès verft zowel midi batts, mini batts en draait ook rolags in de meest mooie kleurencombinaties. Neem vooral een kijkje, dan zie je dat ik niets te veel heb gezegd. http://www.dutchwooldiva.nl/store/index.php?main_page=index&cPath=2

 

Dutch Wool Diva

 

Kantbreien

Ook de mensen die zich bezig houden met kant breien of kant haken, kunnen hun weg wel vinden bij Dutch Wool Diva. Hele fijne garens om mee te werken in de meest prachtige kleuren.

http://www.dutchwooldiva.nl/store/index.php?main_page=index&cPath=55_19

Rits In in Zwolle heeft de garens opgenomen in hun assortiment. Ga daar gerust eens kijken – en probeer dan de verleiding eens te weerstaan. Dat lukt je niet!

Service

Kun je niet kiezen? Geen probleem. Ze verft zelfs op verzoek, in de kleuren die jij wil. Dit duurt wel iets langer, maar dan heb je ook wel een uniek product. Ook zijn er cadeaubonnen beschikbaar in diverse prijsklassen. Op het gebied van betalen kun je onder meer terecht met Paypal en iDeal.

Knipsel_3

Zijn er dan geen negatieve punten te noemen?

Ik heb ze nog niet kunnen vinden. Voor mij zijn betrouwbaarheid, goede service en hoogstaande kwaliteit heel belangrijk, en dat levert ze dan ook met liefde voor haar vak. En daarom staat Dutch Wool Diva op 1 in mijn lijstje van online wolwinkels in de Benelux.

 

Wil je de Diva in het echt ontmoeten?

Ze staat in oktober op de Handwerkbeurs, en op de Breidagen.

 

Laat ook eens weten welke garens in de webwinkel van DWD jij mooi vindt, of welke ze zou moeten maken….

 

Fotoverantwoording: De knipsels op deze pagina’s zijn gemaakt vanaf de website van utch Wool Diva. De fotorechten behoren aan haar toe.

Mystery Blanket 2015

mary
Door

mary

op 28 Apr 2015

dit is levensgevaarlijk

Els
Door

Els

op 01 May 2015

Wat doe je me aan Bianca! Die labradorite kan ik niet weerstaan. De edelsteen labradoriet schermt het aura af. Wat zal deze wol doen? Er zijn er nu (gelukkig) 3 beschikbaar en ze liggen alle drie in mijn mandje. Nog geen idee wat ik ermee ga doen, maar dat komt wel goed. De andere kleuren vind ik overigens ook prachtig!

Reactie plaatsen