Mystery Blanket of Mini Mystery: doe je mee?
Mystery Blanket of Mini Mystery: doe je mee?

Mystery Blanket of Mini Mystery: doe je mee?

Mystery Blanket of Mini Mystery: doe je (al) mee? Er is weer volop Mystery aan de gang, want je kunt je inschrijven voor de Mystery Blankets Breien en Haken 2015 maar de inschrijving voor de Mini Mystery’s die maandelijks plaatsvinden zijn ook geopend.

Het thema dit jaar is Exotic Garden en meer weet je eigenlijk niet! “Jeetje, maar welke kleuren worden er gebruikt dan? En hoe komt de deken eruit te zien?”. Tja, dát is juist zo leuk aan het 7 maanden durende avontuur. Wil je meer weten? Lees hier alles over deelname aan de Mystery Blanket 2015 (maar wees snel want VOL = VOL).

Mocht je de Mystery Blanket een te groot project vinden, dan kan je elke maand weer besluiten met een kleiner mystery project mee te doen. Ook hier kan je kiezen uit breien of haken, en de deelname prijs ligt een stuk lager. Lees hier alles over deelname aan de Mini Mystery van komende maand (maar wees snel want er zijn maximaal 50 pakketten beschikbaar).

Heel veel plezier! En mocht je nog vragen, chat even met ons (zie rechtsonder de pagina) of mail naar info@breiclub.nl.

P.S. We zouden het leuk vinden als je dit artikel even deelt op je Facebook (klik hieronder op de blauwe Facebook knop)

Mystery Blanket 2015

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken. Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren. Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen

Doe jij weer mee aan het leukste brei- en haakproject van het jaar?

Ik doe mee
Ontdek alles over het thema van dit jaar!
Your information is safe with us