Indie Design Gift-A-Long - Breiclub.nl
Indie Design Gift-A-Long 2015

Het is weer bijna tijd voor de Indie Design Gift-A-Long. Nou vraag jij je misschien af wat dat precies is:

Het is voorbereiden voor de feestdagen zoals alleen breiers en hakers dat kunnen, met mega-veel aanbiedingen van ontwerpers. Het “indie” staat hierbij voor “independent” oftewel voor onafhankelijke ontwerpers, die zelf hun patronen publiceren.

De Gift-A-Long zelf is een 6 weken durend KAL en CAL festijn op Ravelry, dat op donderdag 19 november om 20.00 uur US EST (2.00 in de ochtend op vrijdag 20 november bij ons) begint met een Sale. Deze Sale duurt tot zaterdag 28 november 6.00 ‘s ochtends onze tijd.

Alle deelnemende ontwerpers bieden hierbij 5 tot 20 van hun patronen aan met 25% korting bij gebruik van de code giftalong2015. 

Wist je trouwens dat ruim 300 ontwerpers van over de hele wereld hieraan meedoen?

En ik ook!

Het wordt voor mij het tweede jaar en ik kan het je zeker aanraden. De GAL is namelijk ontzettend gezellig.
2015-Gift-A-Long-2
Je kan namelijk meedoen aan een van de vele Knit-A-Longs (KAL’s) of Crochet-A-Longs (CAL’s). Om deel te nemen hoef je alleen maar in de KAL/CAL thread waar je aan mee wilt doen een post te plaatsen met de naam van het patroon dat je wilt gaan maken en een link naar je Ravelry project pagina. Deelnemers maken kans op ontzettend veel mooie prijzen, maar daarvoor moet je wel je stem laten horen!

De Indie Design Gift-A-Long eindigt op 1 januari 6.00 ‘s ochtends onze tijd. Meer dan genoeg tijd dus om alles wat je wilt maken voor anderen of voor jezelf voor de feestdagen af te ronden.

De voertaal van de Indie Design Gift-A-Long is Engels, als dat geen probleem voor je is, wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen. Er zijn spelletjes, prijzen en natuurlijk heel veel geklets en gezelligheid!

Ik hoop je snel te zien in GAL groep!

Reactie plaatsen