Gratis haakpatronen online vinden, vijf grootste websites - Breiclub.nl
Alles over haken
Babette Nijhof
Alles over haken
2 min
7

De 5 grootste websites met gratis haakpatronen!

2 min
7

Vind jij het ook zo leuk om online te speuren naar nieuwe gratis haakpatronen? Ik wel! Op onze eigen website breiclub.nl vind je natuurlijk al heel veel, maar er zijn er nog meer online plekjes om inspiratie op te doen. Ik geef je hierbij een lijstje van de vijf grootste websites, die ik dan ook het vaakst bezoek en waar ik te veel patronen download…

Nederlandstalige websites

#DropsDesign

gratis haakpatronen

Drops Design Garn Studio is volgens mij de grootste aanbieder van gratis patronen, zowel voor breien als haken. Hele mooie patronen voor omslagdoeken maar ook voor het haken van amigurumi’s. Als je hier je patroon niet kan vinden, dan is het er waarschijnlijk niet!

# Freubelweb

gratis haakpatronen

Op Freubelweb vind je naast heel veel tutorials en How To’s voor welke hobby dan ook, ook heel veel haakpatronen. Je kan op freubelweb ook een eigen blog beginnen! Super leuk!

#GratisHaakpatronen

gratis haakpatronen

Op de website Gratis Haakpatronen, vind je vele gratis haakpatronen. Bijna dagelijks worden er patronen toegevoegd. Je kan ook jouw tip doorgeven en dan wordt deze ook geplaatst. Dus wil jij jouw gratis patroon delen, dan is dit een heel goede plaats!

Engelstalige websites

#Craftsy

gratis haakpatronen

Craftsy, heeft naast onlinelessen in allerlei hobby’s en vakgebieden ook zo’n 3000 gratis haakpatronen. Je hebt er wel een account voor nodig.

#Ravelry

gratis haakpatronen

Ravelry is een online community, je moet een account aanmaken voor je er gebruik van kan maken. Maar dan heb je wel toegang tot ruim 72 duizend haakpatronen. Ook vind je hier natuurlijk breipatronen!

Uiteraard vind je op Social Media ook veel patronen, met name op Facebook en Pinterest. Al eerder schreef ik een artikel over hoe en waar je op Facebook de beste gratis patronen vindt.

Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie website’s en blogs waar je gratis patronen kan vinden, maar dan wordt de lijst hier echt veel te lang! Daarom heb ik het even bij de 5 grootste gehouden (die ik ken!).

Heb jij nog goede tips waar je (veel) gratis patronen kan vinden? Deel ze hieronder bij de opmerkingen of op onze Facebookpagina!

Veel haakplezier!

Reacties
Categorieën