Mystery Crochet Along van amigurumis - Breiclub.nl
Mystery Crochet Along amigurumi’s

Mystery Crochet Along amigurumi’s: Op zaterdag 8 oktober 2016 wordt bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn de jaarlijkse amigurumidag gehouden. Speciaal voor deze gelegenheid is er een amigurumi crochet along georganiseerd.

Haak je graag amigurumi’s (knuffels)? Noteer dan woensdag 15 juni in je agenda! Dat is de startdatum van de mystery crochet along (CAL) van amigurumi’s (gehaakte knuffels).

Elke twee weken wordt er een gratis amigurumipatroon gedeeld via de Facebook groep Amigurumidag en via de blog van Echtstudio.

Crochet Along amigurumi’s

In totaal worden er 8 gratis patronen gedeeld. De amigurumi’s zullen niet al te groot zijn, in twee weken zou een ervaren amigurumihaker redelijk stressvrij een amigurumi moeten kunnen haken.

Het mysterie is extra groot, omdat de patronen alleen tekst bevatten. Je ziet van tevoren dus niet wat het wordt. Als je – zoals ik – nog niet zo veel ervaring hebt met het haken van amigurumi’s, dan kan je natuurlijk in de Facebook groep spieken bij de foto’s van haaksters die al klaar zijn met het patroon.

Eind mei wordt het materialenoverzicht gepubliceerd. Je kan kiezen of je het pakket aanschaft of je eigen voorraad gebruikt.

8 bekende amigurumi auteurs hebben een patroon voor de CAL ontworpen.
Tessa van Riet, www.woolytoons.com
DenDennis, www.dendennis.nl
Annemarie Arts, www.haakidee.nl
Sascha Blase, www.sascha-lovetoknit.blogspot.nl
Herriet van de Wiel, www.stipenhaak.nl
Christel Krukkert, www.christelkrukkert.nl
Marieke Dissel, www.madebymriek.blogspot.nl
Kristel Droog, www.mykrissiedolls.nl

Het blijft tijdens de CAL een verrassing wie welke amigurumi heeft ontworpen. Op 1 oktober 2016 wordt via de Facebook groep Amigurumidag en via de blog van Echtstudio bekend gemaakt hoe je kans kan maken op het mega amigurumi prijzenpakket door te raden wie welke amigurumi heeft ontworpen. Op zaterdag 8 oktober wordt tijdens de amigurumidag de winnaar bekend gemaakt.

Volg om niks te missen de Facebook groep Amigurumidag.

Doe jij mee met de Crochet Along amigurumi’s?

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen
Your information is safe with us