La Maison Victor CAL Dolly plaid - Breiclub.nl
La Maison Victor CAL Dolly plaid

La Maison Victor CAL Dolly plaid
: Het tijdschrift La Maison Victor organiseert in samenwerking met Lisanne Multem van de website Draad en Praat een mystery Crochet Along. Elke week wordt er een deel van het patroon vrijgegeven en het eindresultaat is een verrassing.

Het is een ingehaakte deken met een stoere aztec print. Deze CAL is anders dan andere CAL’s, je haakt namelijk steeds dezelfde steek en techniek.

Inhaken is een techniek, waarbij je met meerdere draden tegelijk haakt en daardoor patronen maakt.

Omdat er alleen basissteken (lossen en vasten) worden gebruikt is het haken van de deken geschikt voor beginnende hakers. De grootste uitdaging van deze CAL zijn de draden uit de war houden.

Lisanne heeft speciaal voor de aztec deken een tutorial filmpje gemaakt over inhaken.

La Maison Victor CAL

Het patroon wordt in delen vrijgegeven op de website van La Maison Victor magazine en is in april van start gegaan. Er is een Facebook groep Dolly Plaid by La Maison Victor opgericht en daar komen de meest mooie kleurcombinaties langs, mocht je inspiratie nodig hebben.
La Maison Victor CAL

Maak je de deken liever in de originele kleuren? Dit is het pakket van Apilou by Veritas:

La Maison Victor CAL

1 bol Medium blue (330 meter)
1 bol Olive (330 meter)
1 bol Light grey (330 meter)
1 bol Grey (330 meter)
1 bol Mint green (330 meter)
8,5 bollen Ecru (2805 meter)

Houd je van de stoere stijl van de deken?

Afgelopen maand is het boek ‘Haak je happy De kinderkamer’ van Lisanne Multem verschenen.
La Maison Victor CAL

Over de schrijver
Hoi! Mijn naam is Babette en ik ben de oprichtster van Breiclub.nl. Het is sinds 2014 mijn missie om samen met het Breiclub team, breien en haken in Nederland nóg leuker te maken.Ik wil hierbij creatief en vernieuwend zijn en ben constant bezig om waardevolle; leuke producten te creëren.Ik heb veel toekomstplannen voor Breiclub.nl en vind het geweldig om zo veel contact te hebben met bevlogen hakers en breiers. Daar haal ik echt mijn inspiratie vandaan!
Reactie plaatsen
Your information is safe with us