Kerststress - Breiclub.nl
Kerststress ...

Iedereen herkent het wel, de stress om alles op tijd klar te hebben voor de kerst. Ik krijg deze kerststress altijd op haakgebied, want ik zie zoveel leuke dingen die ik wil haken voor de kerst en heb zo weinig tijd voor het daadwerkelijk kerstmis is.

Zo vlak voor kerst zie ik de meest geweldige projecten voorbij komen op Facebook, Pinterest en blogs die ik volg. Die wil ik maken en die ook en die ook…. Zucht…Maar net als andere jaren haal ik helaas de kerst nooit met al deze projecten. En is mijn kerstboom, die dit jaar echt een andere kleur moest, enkel versierd met gekochte kerstdecoratie.

Ik ga er vanuit dat jullie creatievelingen mij volledig begrijpen als ik dit zeg. Of misschien hoop ik dat jullie het begrijpen. Om mezelf niet zo stom te vinden dat van mijn plannen weer weinig terecht is gekomen.

Het is niet dat ik het niet wil of kan maken, maar de dagen lijken zo net voor kerst iets harder voorbij te vliegen dan anders.

kerststress-3

Ik heb wel wat leuke kerststerren gehaakt voor in een kerstboom, helaas niet die van mij, maar voor een vriendin. Deze star decoration van Lucy van Attic24 heb ik al eerder gehaakt en blijven ontzettend leuk om te maken. De beschrijving is in het Engels, maar door alle mooie foto’s is het ook heel goed te volgen voor mensen die niet zo handig zijn met Engels.

Ik gebruikte restjes katoen in verschillende kleuren, voor 4 sterren heb ik 10 verschillende kleuren gebruikt, gehaakt met naald 3. Het maakt niet uit welk garen je gebruikt als je de haaknaald maar neemt die bij het garen past.

En met zoveel vrije keuze kun je er echt je eigen decoratie mee maken.

kerststress-1

Geldt er voor het maken van kerstdecoraties ook een soort goede voornemen? Of moet ik jullie en mezelf er aan herinneren, ergens net voor de zomervakantie? Zodat we samen gezellig in de zon aan onze kerstdecoraties kunnen werken en we volgend jaar een boom hebben staan vol met zelf gemaakte kerstdecoraties?

Laat het me vooral weten of je een reminder wilt hebben, want dan zal ik jullie voor de zomer herinneren aan deze blog!

Ik hoop in ieder geval dat jullie hele fijne en creatieve kerstdagen hebben met de mensen om jullie heen! Hohoho.

Hou je haaks,
Es maakt het

Laura
Door

Laura

op 11 Dec 2016

Oja echt super herkenbaar! Een reminder dat we in zomer 2017 samen alvat beginnen met alles te haken wat we willen voor de kerst zou super zijn hahahaha. Maarja mij kennende wordt de lijst dan ook weer groter.... zucht:-p Bedankt voor je mooie blog weer en geniet van de dagen die komen gaat, het gaat tenslotte allemaal zo snel!

Reactie plaatsen